Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Για ένα βίντεο με υποδειγματική σύλληψη ενός επικίνδυνου παιδεραστή κινδυνεύουν να βρουν τον μπελά τους οι αστυνομικοί

 


Η προκλητική έρευνα που έχει διατάξει ο επικεφαλής της ΓΑΔΑ, εξοργίζει όλη την κοινωνία!!!

Ένα βίντεο που φτιάχτηκε για να αποτρέψει τους παιδόφιλους με την συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, έγινε αντικείμενο προκλητικής έρευνας από τους προισταμένους της ΓΑΔΑ.

Εξηγήσεις από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου παιδόφιλου στον Πειραιά ζητεί, όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο επικεφαλής της ΓΑΔΑ με αφορμή το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Youtube στο οποίο αποτυπώνεται η υποδειγματική και άψογη, καθόλου προκλητική αστυνομική επιχείρηση.

Ο λόγος για το βίντεο που δημοσίευσε ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η σύλληψη του 43χρονου επικίνδυνου παιδεραστή που πήγε να βιάσει ένα 13χρονο κορίτσι. 

Το εν λόγω υλικό προκάλεσε αντιδράσεις όχι στην κοινωνία αλλά σε ορισμένους στην ΓΑΔΑ, με τους αστυνομικούς να καλούνται να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν ένας πολίτης να καταγράφει με κάμερες επιχείρηση της αστυνομίας, σε μια επιχείρηση που έστησαν οι ίδιοι οι γονείς και κάλεσαν την αστυνομία να πιάσει τον δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις εξηγήσεις είναι πιθανό να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συγκεκριμένων αστυνομικών και αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις στην κοινωνία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου