Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Απαξιωμένος ο Κασσελάκης από την κοινωνία, καταφεύγει όπως ο Τσίπρας στους Ρομά για στήριξη

 


Ο Στέφανος Κασσελάκης ζει την απόλυτη πολιτική παρακμή, και την πλήρη απαξίωση, από την κοινωνία και τους σοβαρούς ανθρώπους που ούτε καν τον παρακολουθούν.

Μέσα στην απόγνωση του για να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά, άρχισε να επισκέπτεται τους ευκολόπιστους Ρομά, κάτι που είχε κάνει και ο Αλέξης Τσίπρας μόλις είδε ότι άρχισε η πλήρη κατάρρευση του ίδιου και του κόμματος του. 

Τον καταυλισμό των Ρομά, στα Σαγαίικα Αχαΐας επισκέφθηκε ο απαξιωμένος και αγχωμένος Στέφανος Κασσελάκης, ψάχνοντας στήριξη.

Συνομίλησε με Ρομά που ζουν εκεί και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι κάτοικοι του είπαν πως «κανένας πολιτικός αρχηγός δεν τους έχει επισκεφθεί ποτέ», ενώ διερωτήθηκε γλύφοντας τους Ρομά, αν «είμαστε μια χώρα που αγκαλιάζει όλους τους συνανθρώπους μας ή είμαστε μια χώρα η οποία βασίζεται στο μίσος και στις αντιπαλότητες;».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του: 

Πήγα στον καταυλισμό των Ρομά, στα Σαγαίικα Αχαΐας.

Μου είπαν οι κάτοικοι ότι κανένας πολιτικός αρχηγός δεν τους έχει επισκεφθεί ποτέ.

Για άλλους, είναι για μία κουκκίδα έξω από τον χάρτη. Για εμάς, είναι Ελλάδα.

Είμαστε μια χώρα που αγκαλιάζει όλους τους συνανθρώπους μας; Ή είμαστε μια χώρα η οποία βασίζεται στο μίσος και στις αντιπαλότητες;

Κάθε μέρα που ξυπνάμε επιλέγουμε τι Έλληνες είμαστε. Μια κουλτούρα που προέρχεται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και έχει μέσα της μία ηττοπάθεια, έναν ραγιαδισμό ή είμαστε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα η οποία τους αγκαλιάζει όλους και θέλει να οικοδομήσει πάνω σε θεμέλια Δικαιοσύνης;

Δεν πρόκειται ποτέ να είμαστε μία τέλεια χώρα, αλλά μπορούμε λίγη παραπάνω ομόνοια, λίγη παραπάνω ενότητα, λίγη συμπόνοια, συμπαράσταση, αλληλεγγύη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου