Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Ν.Δ. «Εμείς θα επιμένουμε μέχρι να δοθούν απαντήσεις για όλο αυτό το δυσώδες κύκλωμα των trolls»

 


Στην προ ημερών αποκάλυψη του Πάνου Σκουρλέτη πως αρθρογράφοι δούλευαν και σαν τρολ του Τσίπρα, επανήλθε η Νέα Δημοκρατία, μέσω δήλωσης του Νίκου Ρωμανού.

Στη δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει πως «ακόμα περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη να κατονομάσει τους επώνυμους αρθρογράφους», τονίζοντας πως «εμείς θα επιμένουμε μέχρι να δοθούν απαντήσεις για όλο αυτό το δυσώδες κύκλωμα».

«Μετά τις αποκαλύψεις Σκουρλέτη για τον υπόγειο μηχανισμό λάσπης και μαύρης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ των Νέων, του Protothema.gr και της Political που ερευνούν αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση. Ακόμα περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη να κατονομάσει τους επώνυμους αρθρογράφους, τους οποίους κατήγγειλε ως διαχειριστές δεκάδων λογαριασμών μεταξύ των οποίων και των επίσημων λογαριασμών του κ. Τσίπρα. Ακόμα περιμένουμε να σπάσει η επταήμερη αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για τις εν λόγω αποκαλύψεις που τον αφορούν. Εμείς θα επιμένουμε μέχρι να δοθούν απαντήσεις για όλο αυτό το δυσώδες κύκλωμα» δήλωσε ο Νίκος Ρωμανός.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τρόλς οι αρουραίοι του Αλέξη Τσίπρα, ήταν επιφορτισμένα να σπιλώνουν όλα αυτά τα χρόνια την τιμή και την υπόληψη πολιτικών αντιπάλων του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα ήταν επιφορτισμένα να συμβάλουν στην εκλογή Κασσελάκη γιατί αυτές ήταν οι εντολές του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά είναι ορισμένα μόνο τρόλς του ΣΥΡΙΖΑ με τις αναρτήσεις τους υπέρ Κασσελάκη :










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου