Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Έλεος με την δημοσιότητα της σχέσης Πλεύρη

 


Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε για την σύντροφο του για το πόσο ερωτευμένος είναι, το ζευγάρι βγήκε βόλτα στην Κηφισιά, το ζευγάρι πήγε να φάει και άλλα τέτοια που προσβάλουν την νοημοσύνη των σοβαρών ανθρώπων.

Ο 83χρονος νομικός και η 49χρονη πρώην παίκτρια reality Τζόρτζια Σιακαβάρα, που λίγοι την θυμούνται γιατί δεν είναι πλέον στην δημοσιότητα, απασχολούν εκπομπές, γιατί απλά παίζει ο 83χρονος νομικός Κωνσταντίνος Πλεύρης και όχι η κυρία που τον συνοδεύει, η οποία εκμεταλλεύεται το ότι ασχολούνται και πάλι μετά από χρόνια μαζί της.

Εάν η σχέση ήταν σοβαρή, μετά την πρώτη δημοσιότητα, θα παρακαλούσε το "ζευγάρι" για λίγη ιδιωτικότητα ώστε να απολαύσουν τον έρωτα τους, και δεν θα ήξεραν φωτογράφοι που πηγαίνουν και που τρώνε.

Η τελευταίες φωτογραφίες με πρόσφατη έξοδο τους για φαγητό με την πρώην παίκτρια και τον γνωστό νομικό, μας έβγαλε πλέον απο τα ρούχα μας και φωνάζουμε ΕΛΕΟΣ.

Το δημοσείευμα γράφει ότι η 49χρονη πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» που επέλεξε να εμφανιστεί με κόκκινη περούκα, πόζαρε και στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί, όχι τρυχαία αλλά στημένα γιατί έτσι εξυπηρετούσε την κυρία.

Με λίγα λόγια για να πάρουμε σοβαρά την σχέση αυτή, θα πρέπει ένας σοβαρός άνθρωπος όπως είναι ο κύριος Πλεύρης να απαγορεύσει την δημοσιότητα και τις δήθεν τυχαίες φωτογραφίες, ώστε να απολαύσουν τον "έρωτα" τους σιωπηλά από τα φώτα.











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου