Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ένας άντρας ο Thanos Liontos κάνει στο διαδύκτιο την γυναίκα για να κράζει Ν.Δ. και Μητσοτάκη υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ


 

Σύμφωνα με το Dark Room του newmoney.gr παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα

-Χαίρετε, πριν πάω στην αδηφάγο επικαιρότητα και τα… τετριμμένα του υπουργικού συμβουλίου, ξεκινώ με τα όμορφα της δημοσιογραφίας, τα οποία και (προ ημερών) αρνηθήκαμε να εγκαταλείψουμε με αποτέλεσμα κεφάτοι να συνεχίζουμε το ρεπορτάζ. Και επειδή τη δουλειά αυτή την κάνουμε χρόνια και πηγές έχουμε αρκετές, ρωτήσαμε και ψάξαμε να μάθουμε ποια είναι επιτέλους αυτή η Πεν Νταλαούρα, το περίφημο Συριζαϊκό τρολ που διαπρέπει σ’ αυτό που κατονόμασε (οψίμως) ο Σκουρλέτης ως dark web, όταν ξεκίνησε να τον βαράει ως εχθρό του μεγάλου τιμονιέρη του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Και επειδή αρχίσανε μεταξύ τους τις εσωτερικές μαχαιριές, ανοίξανε και τα στόματα. Λοιπόν, η Πεν Νταλαούρα όπως αντιλαμβάνεστε είναι καλλιτεχνικό και πρόκειται για τον Θανάση ή Θάνο (θα πεθάνωωωωω) που άγνωστο γιατί υπογράφει ως γυναίκα, ο οποίος δηλώνει PR expert και λέει ότι ασχολείται με τουριστικά, με celebrities και με τη Mykonooooos, ήταν θαυμαστής του Τσίπρα, αλλά τώρα είναι στενός (αν με αντιλαμβάνεστε) της νέας ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ανέτρεξα στο αρχείο μας και βρήκα ένα αποθεωτικό δισέλιδο δημοσίευμα για τον ίδιο τον Θανάση ή Θάνο ή Πεν Νταλαούρα το οποίο είχε γίνει το 2015 σε αυτό το έντυπο που αποκαλεί σήμερα η κυρία Νταλαούρα ή Θανασάκης ή Θάνος «Πρώτο Φλέμμα». Πω πω πω, τι αγένεια είναι αυτή, κυρία μου.

Και το protothema.gr συνέχισε τις αποκαλύψεις

Μετά τα όσα ανέφερε η στήλη dark room για την πραγματική ταυτότητα του γνωστού troll του ΣΥΡΙΖΑ «Πεν Νταλαούρα»,  ο κ. Thanos Liontos, όπως υπογράφει στα social media,  επικοινώνησε με το «Πρώτο Θέμα» και ανέφερε ότι αναγνώρισε τον εαυτό του στο δημοσίευμα, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν κρύβεται o ίδιος πίσω από το ψευδώνυμο «Πεν Νταλαούρα». 

«Λοιπόν, η Πεν Νταλαούρα όπως αντιλαμβάνεστε είναι καλλιτεχνικό και πρόκειται για τον Θανάση ή Θάνο (θα πεθάνωωωωω) που άγνωστο γιατί υπογράφει ως γυναίκα, ο οποίος δηλώνει PR expert και λέει ότι ασχολείται με τουριστικά, με celebrities και με τη Mykonooooos, ήταν θαυμαστής του Τσίπρα, αλλά τώρα είναι στενός (αν με αντιλαμβάνεστε) της νέας ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ», έγραφε την Τετάρτη η στήλη dark room.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Thanos Liontos με τον διευθυντή του Πρώτου Θέματος, Μπάμπη Κούτρα, ο συγκεκριμένος ρωτήθηκε πώς έφτασε να αναγνωρίσει τον εαυτό του στο δημοσίευμα από την στιγμή που δεν αναφέρθηκε το επώνυμό του, αλλά ένα από τα πλέον δημοφιλή ονόματα στην Ελλάδα, όπως είναι το Θανάσης, απάντησε ότι είδε σχετικές δημοσιεύσεις στον Διαδίκτυο. 

Νωρίτερα, ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα» είχε σπεύσει να κάνει ανάρτηση στο twitter δηλώνοντας ότι δεν λέγεται «Θάνος» ή «Θανάσης». Εν τω μεταξύ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο συγκεκριμένος λογαριασμός αφότου είχε δημοσιευθεί το παρόν άρθρο δημοσίευσε μία μακροσκελή ανάρτηση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων «αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο του Σκουρλέτη και των υπολοίπων, τον ηθικό αυτουργό αυτής της χυδαίας επίθεσης κ τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο Πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης, πρέπει και οφείλουν να πάρουν τώρα, άμεσα θέση κ να θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του».



Ο ίδιος ο Thanos Liontos διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο ίδιο μέσον κοινωνικής δικτύωσης, στον οποίο ανεβάζει σχεδόν αποκλειστικά τις αναρτήσεις trolls του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η «Πεν Νταλαούρα» και η Marka2. 




Είναι προφανές ότι ο κ. Thanos Liontos επιδιώκει να αποσυνδέσει το όνομά του από το troll «Πεν Νταλαούρα», μιας και οι αναφορές που έχουν γίνει από τον συγκεκριμένο λογαριασμό είναι σε πολλές περιπτώσεις μηνύσιμες - κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος ταυτοποιηθεί ότι βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό θα έχει ποινικές ευθύνες. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου