Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Άρση ασυλίας και για τους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών που βρίσκονται σε πανικό για να καλύψουν τα πάντα


 

Τώρα πλέον το λόγο έχει η Ολομέλεια της Βουλής, η οποία σε επόμενη συνεδρίασή της θα αποφασίσει την άρση ή μη της ασυλίας των 11 βουλευτών, που βρίσκονται σε πανικό και ψάχνουν τρόπους να καλύψουν τα πάντα μετά τις αποκαλύψεις.

Σύμφωνα πληροφορίες και οι 11 βουλευτές πήραν για λίγο τον λόγο (ο Βασίλης Στίγκας δεν παρέστη) στην συνεδρίαση της Επιτροπής, δηλώνοντας ότι επιθυμούν να βρεθούν ενώπιον των δικαστηρίων. Ορισμένοι, δε, τόνισαν ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τη δίωξή τους, «διότι όλοι γνώριζαν ότι το κόμμα το στηρίζει ο Κασιδιάρης».

Την περασμένη εβδομάδα οι 11 βουλευτές του κόμματος είχαν κληθεί για εξηγήσεις για εξαπάτηση των εκλογέων στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη η οποία απέστειλε σχετικό έγγραφο στη Βουλή για την άδειας της.

Οι έντεκα καλούνται ως ύποπτοι για εξαπάτηση των εκλογέων καθώς, όπως αναφέρεται στο έγγραφο της Εισαγγελέως προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ανήκαν στο κόμμα Σπαρτιάτες με επικεφαλής τον Βασίλειο Στίγκα, αλλά στην πραγματικότητα είχαν τη στήριξη και την απόλυτη καθοδήγηση του έγκλειστου καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου