Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ο Κασσελάκης δεν κατάλαβε τι είπε ο Μητσοτάκης για τα γλυπτά κάνοντας αντιπολίτευση χαμηλού ΙQ επιπέδου Τσίπρα

 



Ούτε πότε πρέπει να κάνει αντιπολίτευση και τι πρέπει να πει δεν γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, που στο τέλος θα μείνει μόνος του στον ΣΥΡΙΖΑ με ένα ακροαριστερό τραμπούκο, και ένα καταδικασμένο απο το ειδικό δικαστήριο να τον υποστηρίζουν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μην μπορώντας να αντιληφθεί τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στο BBC για τα γλυπτά του Παρθενώνα και την επιστροφή τους, έκανε αντιπολίτευση για ένα εθνικό θέμα, χωρίς ίχνος ντροπής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο BBC, χωρίς ίχνος σοβαρότητας χαρακτήρισε «άστοχα» τα επιχειρήματα του πρωθυπουργού, ενώ αναρωτήθηκε τι θα γινόταν από τα ελληνικά ΜΜΕ, αν είχε πει κάτι τέτοιο ο ίδιος ή ο Αλέξης Τσίπρας.

Με λίγα λόγια αυτός ο απίστευτος τύπος που ήρθε για διακοπές και έγινε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάλαβε ότι λέει βλακεία και δεν ακουμπάς σοβαρά εθνικά θέματα εάν δεν ξέρεις.

Δείχνοντας λοιπόν χαμηλό IQ ο Κασσελάκης έγραψε :

«Δηλαδή αν τα Γλυπτά του Παρθενώνα «θα φαίνονταν καλύτερα» στο Μουσείο της Περγάμου, να τα πάμε στο… Βερολίνο (μετά την ανακαίνιση); Τι άστοχα επιχειρήματα είναι αυτά -στο BBC μάλιστα- για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει; Φανταστείτε αν ο Αλέξης Τσίπρας ή εγώ είχαμε πει κάτι τέτοιο, τι θα γινόταν σήμερα στα ελληνικά ΜΜΕ. Για τον Κ.Μητσοτάκη όμως, κάλυψη παντού», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο twitter, με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός για τα γλυπτά του Παρθενώνα στο BBC.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου