Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Αμφισβητεί ο Κασσελάκης τις αποχωρήσεις στελεχών και ο κόσμος αναρωτιέται "βλάκας είναι δεν βλέπει; Δέν ακούει;"

 



Έχει δίκιο ο κόσμος να αμφισβητεί την σοβαρότητα του Στέφανου Κασσελάκη και να αναρωτιέται εάν είναι τελικά σοβαρός, η βλάκας;

Το το γνωστό τροπάριο του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή δέχεται "πόλεμο προπαγάνδας" από τα εχθρικά ΜΜΕ, χρησιμοποιεί ο Κασσελάκης, δασκαλεμένος απο τους ακατάλληλοςυ Πολάκη, Παππά και ότι έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που από τον ΣΥΡΙΖΑ φεύγουν βουλευτές, κορυφαία στελέχη και μέλη της νεολαίας, ο Στέφανος Κασσελάκης αμφισβητεί πως υπάρχουν μαζικές αποχωρήσεις, αφήνοντας άφωνους όσους παρακολουθούν τις αποχωρήσεις διαβάζοντας τις επιστολές.

Με ανάρτησή του στα social media ο Κασσελάκης αδύναμος να αντιληφθεί τι συμβαίνει,  κάνει λόγο για προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το «κύμα» αποχωρήσεων και σημειώνει «το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος. Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές».

Κάποιος να τον ενημερώσει για να μην δείχνει τόσο βλάκας ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 70% των οργανώσεων της νεολαίας σε όλη την Ελλάδα, ενώ μετά την ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών της ομάδας Αχτσιόγλου αναμένεται η συγκρότηση νέας ΚΟ.

Δείτε την γελοία ανάρτηση του Κασσελάκη που δεν έχει καταλάβει τίποτα




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου