Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ήρθε η ώρα για κάμερες μέσα στα Λεωφορεία; Έσπασαν με κλωτσιά το τζάμι της καμπίνας οδηγού του ΟΑΣΘ


 

Ένα ακόμα βίαιο περιστατικό με θύμα οδηγό του ΟΑΣΘ, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (27/11), αυτή τη φορά εντός αστικού λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής αεροδρομίου (1Ν), και κάνει επιτακτικό το μέτρο των καμερών στα Λεωφορεία για την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών.

Ο οδηγός του αστικού έκανε παρατήρηση σε μία παρέα νεαρών ατόμων, αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, επειδή άναψαν τσιγάρο μέσα στο λεωφορείο που εκείνη την ώρα ήταν εν κινήσει.

Μετά την παρατήρηση που τους έγινε επειδή κάπνιζαν, αυτοί κλώτσησαν και έσπασαν το προστατευτικό τζάμι της καμπίνας του οδηγού.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου μετά το συμβάν, το περιστατικό έγινε όταν το λεωφορείο σταμάτησε στη στάση που ήθελαν να κατέβουν οι νεαροί, στην περιοχή του Φοίνικα, ενώ μετά την κλωτσιά στο διαχωριστικό τζάμι και την εξύβριση του οδηγού, οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που γίνεται σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς το Σάββατο 18/11, όταν το λεωφορείο της γραμμής 72 έφτασε στον τερματικό σταθμό στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, ο οδηγός έκανε παρατήρηση σε νεαρούς επιβάτες γιατί προκαλούσαν φασαρία και εκείνοι στη συνέχεια τον εγκλώβισαν μέσα στο όχημα, άρχισαν να τον χτυπούν με μένος στο κεφάλι και στο σώμα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου