Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΟΧΙ σε Κασσελάκη από την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για να πάνε μαζί στο Πολυτεχνείο


 

Ο Κασσελάκης έβαλε την φρουρά του να προσεγγίσει τις προηγούμενες ημέρες την Νεολαία, για να τον πάνε στο Πολυτεχνείο και για να πάρει μέρος στην πορεία μέχρι την Αμερικάνικη Πρεσβεία!! Για τέτοιο θράσος του Κασσελάκη μιλάμε και γελάει ο κόσμος μαζί του.

Τα μέλη της νεολαίας παρέπεμψαν την φρουρά στους δυο γραμματείς του κόμματος ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι δεν σκοπεύουν να μπουν στο ίδιο κάδρο με τον νέο πρόεδρο στις τιμητικές εκδηλώσεις, και οποιαδήποτε κίνηση ανεξάρτητη του Κασσελάκη θα τον θέσει σε κίνδυνο γιατί δεν έχει τις συμπάθειες που αυτός νομίζει.

Η αρνητική απάντηση των νεολαίων που είναι έτοιμοι και αυτοί να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει τώρα τους συνεργάτες του κ. Κασσελάκη να εξετάζουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να φτάσει στο χώρο του πολυτεχνείου με ασφάλεια και περιφρούρηση, και εάν μπορεί τελικά να το κάνει χωρίς να τον κυνηγήσουν και να τον πάρουν στις κλωτσιές.

Ένα σενάριο που ακούγεται είναι είναι να καταθέσει στεφάνι ξημερώματα της Παρασκευής, 4 με 5 το πρωί για να μην τον πάρουν χαμπάρι να κάνει το σώου και να τους πιάσει στον ύπνο.

Το δεύτερο σενάριο και ίσος το επικρατέστερο να καταθέσει στεφάνι στο κολαστήριο του ΕΑΤ ΕΣΑ στο πάρκο Ελευθερίας που εκεί δεν κινδυνεύει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου