Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι (Αλβανός και Έλληνας) 15&16 ετών που είχαν κάνει κόλαση την ζωή ενός 14χρονου για 3 χρόνια


 

Για τρία ολόκληρα χρόνια χρόνια, ένα 14χρονο σήμερα αγόρι, ζούσε υπό τον φόβο, ενός 15χρονου Έλληνα και ενός 16χρονου με καταγωγή από την Αλβανία.

Οι δυο ανήλικοι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων, προχωρούσαν στον συστηματικό εκφοβισμό του, τον απειλούσαν, τον έβριζαν και τον χτυπούσαν, τόσο μέσα στους χώρους του σχολείου στο Κορωπί , όσο και έξω από αυτό.

Τελευταίο περιστατικό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν την Τρίτη (14/11), μέσα στο χώρου του γυμνασίου όπου φοιτούν. Κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος, μεταξύ της 4ης και της 5ης διδακτικής ώρας , ο 15χρονος Έλληνας , φέρεται να έβρισε για ακόμα μια φορά τον 14χρονο συμμαθητή του. Μετά από την ενημέρωση των αρχών, τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 15χρονος στα όρια του αυτοφώρου. .

Μάλιστα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία επίσης αυτόφωρης διαδικασίας για παρόμοια αδικήματα , μετά την καταγγελία και άλλου ανηλίκου μαθητή στο τμήμα ασφαλείας Κορωπίου, εκτός από αυτή του 14χρονου.

Όσον αφορά τον 16χρονο από την Αλβανία, επίσης προσήχθη από τους αστυνομικούς.

Σε βάρος τόσο του 15χρονου Έλληνα όσο και του 16χρονου Αλβανού, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου