Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Ο Ρομά που απειλούσε ότι θα σκοτώσει Έλληνες και αστυνομικούς τώρα ζητάει συγνώμη


 

Μετά τις αντιδράσεις, ο Ρομά κακοποιός κατάλαβε ότι οι τζάμπα μαγκές δεν περνάνε και ξέροντας ότι τον ψάχνουν, τώρα κάνει ότι δεν το ήθελε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κακοποιός Ρομά και οι οικογένεια του είναι γνωστοί στις αρχές για την προκλητικότητα τους.

Ο κακοποιός Ρομά απειλούσε να σκοτώσει Έλληνες και αστυνομικούς, οργισμένος από τον θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία, μετά από καταδίωξη αστυνομικών.

Με νέα ανάρτηση στο tik tok, ξέροντας ότι στενεύει ο κύκλος και είναι θέμα χρόνου να τον μπουζουριάσουν, ο Ρομά ζητάει συγγνώμη λέγοντας ότι δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι τονίζοντας πως όταν χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο πάνω στα νεύρα σου και τον θυμό δεν ξέρεις τι λες.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει επισημαίνοντας ότι ο νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.

Με θράσος, υποστηρίζει ότι όσοι ανέβασαν το πρώτο του βίντεο σε άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ήταν αστυνομικοί λέγοντας: «Το ξέρουμε ότι είσαστε ρατσιστές χρόνια τώρα μαζί μας, με τα Ρομά, δεν ξέρω γιατί».

Ακολούθως λέει ότι η Αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας, με τους τσιγγάνους» κάνοντας λόγο για τρεις φόνους και υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες αστυνομικοί βγαίνουν από τη Σχολή χωρίς καμία εκπαίδευση, αλλά δεν κάνει καμία αναφορά για τα δεκάδες θύματα των Ρομά κακοποιών.

Στο τέλος ζητάει άλλη μια φορά συγγνώμη, επιμένοντας ότι η αστυνομία θα πρέπει να ηρεμήσει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου