Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι εξωσχολικοί που εισέβαλαν σε σχολείο και απειλούσαν καθηγητές

 


Σε σχολείο στο Περιστέρι και μάλιστα εν ώρα μαθήματος, εισέβαλλαν ανήλικοι που δεν ήταν μαθητές του σχολείου, απειλώντας καθηγητές

Ειδικότερα, τρεις 15χρονοι και ένας 16χρονος, εξωσχολικοί, έφτασαν χθες Δευτέρα (27/11), στις 10:50 το πρωί στο 3ο ΕΠΑΛ, στην οδό Αγίου Παύλου και με άνεση ανέβηκαν και μπήκαν μέσα στην σχολική αίθουσα.

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που εισέβαλαν σε σχολείο στο Περιστέρι

Ο Καθηγητής ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου τον οποίο στη συνέχεια, οι ανήλικοι, άρχισαν να απειλούν. Ο ένας 15χρονος αφού έβρισε τον διευθυντή, κατάφερε βγήκε από το σχολείο και τράπηκε σε φυγή. Στο σχολείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου δυο 15χρονους και έναν 16χρονο.

Τόσο ο διευθυντής του σχολείου όσο και ο καθηγητής, ζήτησαν την ποινική τους δίωξη με αποτέλεσμα τελικά οι ανήλικοι να συλληφθούν. Ωστόσο με προφορική εισαγγελική εντολή, λίγες ώρες αργότερα, στις 16:30 αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δυο 15χρονοι και ένας 16χρονος, κατηγορούνται για διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας και απειλή, ενώ ο τρίτος 15χρονος που κατάφερε και διέφυγε, κατηγορείται για διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας απειλή και εξύβριση.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου