Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Δεν βάζει μυαλό ο Αντώναρος και κάνει πάλι αποτυχημένες προβλέψεις

 



Ο Βαγγέλης Αντώναρος αμετανόητος, κάνει προβλέψεις για τις εξελίξεις ειδικά ως προς τα στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την πορεία του κόμματος που αναμένεται να συσταθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο αμετανόητος αποτυχημένος μελλοντολόγος, μέσω συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Status, δίνει ένα ποσοστό της τάξης του 1% με 1,5% στο νέο κόμμα.

Ο Αντώναρος δεν έχει πέσει μέσα σε καμία πρόβλεψη που έχει κάνει, και μάλιστα έβαζε στοιχήματα για τα νούμερα που έδινε, που τελικά δεν πλησιάζαν καν τα πραγματικά.

Τι να θυμηθούμε τις αποτυχημένες προβλέψει που έκανε για την πτώση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την δήθεν μεγάλη νίκη του Αλέξη Τσίπρα που έρχεται, για τα ποσοστά που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι όπως έλεγε η επόμενη κυβέρνηση, ότι η Νέα Δημοκρατία διαλύεται όπως του έλεγαν στο τηλέφωνο δήθεν στελέχη του κόμματος.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν ταιριάζει σίγουρα ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στην πολιτική γενικότερα, γιατί η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρούς ανθρώπους και όχι αποτυχημένους μελλοντολόγους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου