Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Περίμενε στο λιμάνι τη μοτοσικλέτα που αγόρασε μέσω Facebook, αλλά δεν έφτασε ποτέ

 



Άλλο ένα περιστατικό απάτης με αγγελία στο facebook, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στα Χανιά, μετά την καταγγελία που υπέβαλε ένας 19χρονος που πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό για την αγορά μιας μοτοσικλέτας, αλλά δεν την παρέλαβε ποτέ.

Το θύμα του απατεώνα, είδε την αγγελία στο facebook για την πώληση της μηχανής και αποφάσισε να αγοράσει. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή, με τον οποίο συμφώνησε να πληρώσει 1.800 ευρώ για να αποκτήσει τη μοτοσικλέτα. Ο 19χρονος κατέβαλε τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό του "πωλητή" με δύο καταθέσεις στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο απατεώνας τον διαβεβαίωσε ότι θα έστελνε τη μηχανή με το πλοίο της γραμμής και ο νεαρός στήθηκε στο λιμάνι της Σούδας για να την παραλάβει. Όμως, η μοτοσικλέτα δεν είχε φορτωθεί και, όταν επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της, εκείνος ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να την βάλει στο πλοίο και ότι θα το έκανε την επομένη. Όμως, μάταια περίμενε και την επόμενη ημέρα ο νεαρός, ενώ στις προσπάθειές του να επικοινωνήσει με τον "πωλητή", βρήκε κλειστό το κινητό του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου