Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Όταν μιλάει για Μπέο ο Κασσελάκης να τον ρωτάτε γιατί έχει σύμβουλο τον τραμπούκο Παύλο Πολάκη

 


Είναι απίστευτο το θράσος του νούμερου Στέφανος Κασσελάκης, που 3 ημέρες έχει κολλήσει με τον δήμαρχο Βόλου που δεν είναι Νέα Δημοκρατία, και δεν κοιτάει δίπλα του τον ακροαριστερό τραμπούκο που έχει σύμβουλο και είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Την επόμενη φορά που το ανεύθυνο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ αναφερθεί στον Μπέο, να τον ρωτήσει κάποιος ευθέως ο Μπέος δεν είναι Ν.Δ. "εσύ γιατί δεν αποκηρύσσεις τον σύμβουλο σου, ένα επίσης αποδεδειγμένα τραμπούκο που απειλεί του πάντες λέγεται Παύλος Πολάκης και είναι ΣΥΡΙΖΑ;"

Το σώου Μπέος, που ίσως του αρέσει το όνομα συνεχίζεται στην Κασσελακιάδα :  «Εδώ και μιάμιση μέρα περιμένουμε. Αποκηρύσσει ο κ. Μητσοτάκης τον τραμπούκο δήμαρχο Μπέο, ναι ή όχι;», ρωτά ο Στέφανος Κασσελάκης, που έχει ένα τραμπούκο σύμβουλο.

Σε βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok, και στο οποίο μιλά σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες που τον ακολουθούσαν ενόσω περπατούσε, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:

«Καταρχάς, μ' ακολουθείτε μέχρι και σπίτι ε; Να σας πω κάτι; Στο σπίτι στο οποίο πρέπει να πάτε δεν είναι το δικό μου, πρέπει να πάτε στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη και να τον ρωτήσετε αν αποκηρύσσει τον "καταλληλότερο όλων δήμαρχο" κ. Μπέο. Εδώ και μιάμιση μέρα περιμένουμε. Αποκηρύσσει τον τραμπούκο δήμαρχο Μπέο, ναι ή όχι; Είναι "ο καταλληλότερος όλων για τη δουλειά" ο κ. Μπέος, ναι ή όχι;».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου