Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Νέο καραγκιοζιλίκι Κασσελάκη έβγαλε παπούτσια και φτυάριζε σπίτι για να ξεφτιλιστεί στους πλημμυροπαθείς


 

Κάποιος του λέει γίνε ξεφτίλα στον κόσμο Στέφανε και αυτός το κάνει με ευχαρίστηση αλλιώς δεν εξηγείται.

Το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης, βρέθηκε στον Βόλο βρίσκεται , προκειμένου να δει και καλά από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν στην πόλη οι δύο απανωτές κακοκαιρίες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνοντας καραγκιοζιλίκια, βρέθηκε αντιμέτωπος και με μια αμήχανη στιγμή όταν εξαγριωμένος κάτοικος της περιοχής φώναξε «να φύγετε από εδώ, μαζευτήκατε όλοι εδώ πέρα», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «ήρεμα». Ωστόσο, ο κάτοικος αντέδρασε λέγοντας «μη μου λες "ήρεμα" εμένα» και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ο Κασσελάκης, αφού συνομίλησε με πολίτες που ήθελαν να λιντζάρουν τον Φάμελλο, έβγαλε τα παπούτσια του που ήταν λασπωμένα για να μπει στο σπίτι πλημμυροπαθούς, φόρεσε γαλότσες για να μπει σε σπίτι που ήταν γεμάτο λάσπες, πήρε και ένα φτυάρι και έριξε και δυο φτυαριές για να τον δει κάμερα να ξεφτιλίζεται αφού έγινε περίγελος των θυμάτων.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο κ. Κασσελάκης να βγάζει τα παπούτσια του και να μαζεύει λάσπες με το φτυάρι. Ας σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δική του κάμερα και φωτογράφο που τον ακολουθούν:



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου