Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Διακοπές μαζί οι υπεύθυνοι του ξεπουλήματος της Μακεδονίας με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα

 



Έχοντας σε ισχύει το σχέδιο διαλύστε τον ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρη το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης, ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τις διακοπές του στους λίγους φίλους που το έχουν μείνει, και εξυπηρέτησε τα συμφέροντα τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Στρούμνιτσα της Βόρειας Μακεδονίας για ιδιωτική επίσκεψη στον Ζόραν Ζάεφ, για να θυμηθούν και πάλι τα παλιά πώς ξεπουλήθηκε η Μακεδονία στα Σκόπια.

Στο Facebook, ο Ζόραν Ζάεφ γράφει όλο χαρά που φιλοξενεί τον "Έλληνα" που ξεπούλησε την ιστορία της χώρας του Αλέξη Τσίπρα: 

«Καλώς όρισε στη Στρούμνιτσα ο φίλος μου Αλέξης Τσίπρας που με επισκέπτεται σήμερα για ιδιωτική επίσκεψη. Υπενθυμίζουμε τις κοινές μας προσπάθειες και τη συμβολή μας στην ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια και συζητάμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η περιοχή. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που η φιλία μεταξύ Βόρειας Μακεδονίας και Ελλάδας και η φιλία μου με τον Αλέξη μετατρέπονται σε μόνιμες και πολύτιμες αξίες».

Добредојде во Струмица за другарот Алексис Ципрас кој денеска ми е на гости во приватна посета.
Се потсетуваме на нашите заеднички напори и придонеси кон мирот и стабилноста на Балканот и разговараме за предизвиците пред кои регионот е денес исправен.
Особена чест ми е што пријателството меѓу Северна Македонија и Грција 🇲🇰 🇬🇷 и моето другарство со Алексис преминуваат во трајни и скапоцени вредности.

7,9 χιλ.
668
138


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου