Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Κομπάρσοι του φαιδρού σώου Κασσελάκη άθελα τους οι πλημμυροπαθείς του Βόλου



Η χώρα δεν αντέχει άλλα καραγκιοζιλίκια πολιτικών, και σίγουρα δεν αντέχει τα σώου του Κασσελάκη που ξεφτιλίζεται καθημερινά.

Σε ένα ακόμα σόου με πρωταγωνιστή τον εαυτό του κομπάρσους χωρίς τη θέλησή τους  πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, στημένες κάμερες και δικά του συνεργεία και σκηνοθέτες, πήγε στον Βόλο για να κάνει επικοινωνιακό φαιδρό σώου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνοντας το πόσο φαιδρός είναι πριν μπει στα σπίτια των ταλαιπωρημένων ανθρώπων έλεγε στα τηλεοπτικά συνεργεία «μην μπαίνετε μέσα» για να τον συνοδεύει μόνο το δικό του συνεργείο ώστε να πάρει πλάνα να κάνει μοντάζ και να παρουσιάσει αυτά που ο καραγκιόζης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θέλει.

Αυτό που παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας, τον Κασσελάκη, να κάνει ότι φτυαρίζει, να βγάζει σέλφι, να αγκαλιάζει δήθεν τρυφερά και στεναχωρημένος τον κόσμο δείχνει το πόσο ξεφτίλα του αρέσει να γίνεται, κάνοντας πράγματα που δεν έκανε ούτε ο προκάτοχος του και μετρ της απάτης Αλέξης Τσίπρας. 

Το φαιδρό σώου περιελάμβανε και καραγκιοζιλίκια δηλώσεις όπως «Ο χρόνος έχει παγώσει για τον κόσμο. Η αλυσίδα της ζωής από τα φάρμακα μέχρι τα παιδιά έχει παγώσει. Είναι στη μοίρα τους. Πολλοί δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Αλλά και να πάρουν αποζημίωση, πάλι μόνοι τους είναι. Πρέπει κυριολεκτικά να ξελασπώσουν την κατάσταση μόνοι τους», έλεγε στις κάμερες και μετά στρεφόταν προς τον κ. Φάμελλο και χαμηλόφωνα του έλεγε «αυτό το λες εσύ…».

Οταν όμως ένας κάτοικος της περιοχής αγανακτισμένος βλέποντας την φαιδρότητα Κασσελάκη του φώναξε στα σοβαρά «να φύγετε από εδώ» και δεν υπάκουσε στο «ήρεμα» που του είπε ο κ. Κασσελάκης, απαντώντας «μη μου λες ήρεμα εμένα», τότε αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να πάει στο διπλανό σπίτι.

Η φράση του νούμερου Κασσελάκη προς τον δικό του καμεραμάν: «Τράβα, όχι για το σόου, αλλά για να δείξουμε τον εθελοντισμό», δείχνει την γελοιότητα που τον διακρίνει και πρέπει να ντρέπονται όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ που αντικατέστησαν το ένα νούμερο με το άλλο χωρίς πολύ σκέψη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου