Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Εισπρακτικές αρπάζουν τα ακατάσχετα λεφτά θυμάτων πλημμυροπαθών

 


Πολλές καταγγελίες για την εγκληματική δραστηριότητα των εισπρακτικών, που ανήθικα προχωρούν σε κατασχέσεις ακατάσχετων βοηθημάτων των πλημμυροπαθών.

Συνεργοί στην εγκληματική δραστηριότητα είναι και οι τράπεζεσ που ενώ γνωρίζουν ότι τα λεφτά είναι ακατάσχετα δεν τα προστατεύουν, με αποτέλεσμα να τα υπεξαιρούν παράνομα οι εισπρακτικές.

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών προχώρησε την Παρασκευή ο ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης.

Οπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες.

Ο γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του αλλά και σε άλλους πλημμυροπαθείς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα των αποζημιώσεων είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται με χρέη στην εφορία.

Η καταγγελία του ηθοποιού, είναι μία απο τις πολλές αφού ου υπεξαιρέσεις συνεχίζονται χωρίς ίχνος ηθικής απο τις εισπρακτικές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου