Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Συνεχίζει ο ακροαριστερός φασίστας Πολάκης να διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις ευχές Κασσελάκη - Στόχος ο Δρίτσας



Τον ακροαριστερό φασιστικό του χαρακτήρα βγάζει καθημερινά ο τραμπούκος του Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης.

Δεν διστάζει να το παίζει τιμητής όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, για να διαλύσει το κόμμα όπως προβλέπεται από το σχέδιο.

Ο προκλητικός ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει να πέσει κάτω η άποψη που εξέφρασε δημοσίως το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Θοδωρής Δρίτσας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης για τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι οφείλει να δημιουργήσει δικό του κόμμα. 

Μετά από αυτή τη δήλωση, ο ακροαριστερός φασίστας και δεξί χέρι του Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με σφοδρότητα και στον Δρίτσα. Τον κατηγόρησε ότι προσκυνά τον ΣΚΑΪ για πέντε λεπτά δημοσιότητας και πρόσθεσε ήπια όπως έγραψε γιατί μπορεί και με το καλό και με το άγριο εάν θέλει, ότι έπεσε στα μάτια του. 

Για να δείξει ότι είναι σκληρός ο τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε και ένα παλαιότερο μήνυμα στο messenger με το οποίο αρνείται πρόσκληση για να συμμετάσχει σε εκπομπή του σταθμού, και ειλικρινά τώρα ποιος χ@στηκ@ για το εάν εμφανιστεί κάπου ο Πολάκης. 

Παυλος Πολακης
2 ώρες πριν

Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτα δημοσιοτητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα ,τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ηπια)

Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ηθελαν με αφορμή τη διαγραφη μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα!
(Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογραφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής)

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, τηλεόραση, αίθουσα σύνταξης και κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
1,5 χιλ.
130
151


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου