Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Θύμα των τρομοκρατών της Χαμάς η Ισραηλογερμανή που την είχαν απαγάγει


 

Το πτώμα της Ισραηλινογερμανής Σάνι Λουκ, η οποία είχε απαχθεί ζωντανή εν μέσω της επίθεσης των τρομοκρατών της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Ρέιμ του Ισραήλ, βρέθηκε τη Δευτέρα, με την αδελφή τής Λουκ, Άντι, να επιβεβαιώνει τον θάνατο της Shani στο Instagram, σύμφωνα με την Jerusalem Post.

Σύμφωνα με την Bild, η αδελφή της Σάνι Λουκ έγραψε στο Instagram: «Με λύπη μας ανακοινώνουμε τον θάνατο της αδελφής μου, Shani Nicole Louk, η μνήμη της ας είναι ευλογία».



Η μητέρα της Λουκ, Ρικάρντα, δήλωσε στο γερμανικό RTL/ntv ότι ενημερώθηκε την Κυριακή πως η κόρη της δεν ήταν πλέον ζωντανή.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, η οικογένεια της Σάνι Λουκ δήλωσε ότι έλαβε επιστολή από την ισραηλινή υπηρεσία διάσωσης Zaka, στην οποία αναφέρεται ότι ένα οστό από τη βάση του κρανίου της, χωρίς το οποίο ένα άτομο δεν μπορεί να επιβιώσει, είχε ανακτηθεί και ταυτοποιηθεί.

Οι τρομοκράτες της Χαμάς, περιέφεραν το σώμα της άτυχης κοπέλας με σπασμένα πόδια στη Γάζα

H Λουκ διακρινόταν σε πλάνα που έκαναν τον γύρο του κόσμου την ημέρα της επίθεσης να κείτεται ακίνητη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού αφού απήχθη και μεταφέρθηκε στη Γάζα.

Το θράσος των τρομοκρατών ήταν τέτοιο που καθόντουσαν και επάνω στο κακοποιημένο κορμί της Λούκ, και ένα κτήνος απο αυτούς της τραβούσε τα μαλλιά και ένας άλλος την έφτυνε. 



Η Λουκ συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Supernova κοντά στο Ρέιμ στις 7 Οκτωβρίου, όταν οι τρομοκράτες της Χαμάς εξαπέλυσαν την επίθεσή τους, σκοτώνοντας πάνω από 260 πολίτες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου