Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Επίθεση στον ακροαριστερό Πολάκη απο την «Ομπρέλα»: Εξαιτίας του χάσαμε πέντε μονάδες

 


Ο Στέφανος Κασσελάκης τοποθέτησε υπερτομεάρχη, ένα ακροαριστερό φασίστα που απειλεί τους πάντες, και έχει τεράστια ευθύνη για τα ποσοστά που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.

Είναι σίγουρο ότι ο Κασσελάκης με τον Πολάκη, θα πληρώσει τις επιλογές του, και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον μαθηματικά σίγουρο ότι οδεύει προς την διάλυση.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πάνο Σκουρλέτη και Ανδρέα Ξανθό, και φυσικά τον ακροαριστερό επικίνδυνο για τον ΣΥΡΙΖΑΣ, Παύλο Πολάκη. 

Οι τόνοι ανέβηκαν με ευθύνη του ακροαριστερού Παύλου Πολάκη, όταν ο ίδιος έκανε λόγο για τις λίστες με τις εταιρίες που λαμβάνουν χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης και στη συνέχεια, άσκηση κριτική στους προηγούμενους Τομεάρχες, κατηγορώντας τους γιατί αυτά δεν αναδείχθηκαν επαρκώς.

Ταστελέχη της «Ομπρέλας» αντέδρασαν έντονα, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και διέκοψαν τον ακροαριστερό Πολάκη,  δηλώνοντας πως «υπήρξε μια διαφωνία» και ότι έγινε «ανασκόπηση των διαχρονικών τοποθετήσεων του Παύλου».

Μάλιστα, εξέφρασαν και το εξής παράπονο σχετικά με τις «πολακικές τοποθετήσεις»: «Κάθε φορά που βγαίναμε στα κανάλια, από τα πέντε λεπτά που είχαμε, τα τρία απολογούμασταν». Έπειτα, τα στελέχη κατηγόρησαν τον Πολάκη και για τα μειωμένα ποσοστά του κόμματος: «Εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε πέντε μονάδες και τώρα έρχεται εδώ και παριστάνει τον τιμητή».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου