Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Καθεστωτικές πρακτικές στο κόμμα Κασσελάκη - Πολάκη - Αυγέρη : Με λίστα στα κανάλια τα στελέχη

 


«Το κόμμα μας θα λειτουργεί συντεταγμένα, θεσμικά, συλλογικά» ανέφερε κατά την εισήγηση του στο Εκτελεστικό Γραφείο ο Στέφανος Κασσελάκης, προσπαθώντας να κυριαρχήσει στο κόμμα.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις μόνο προβληματισμό πρέπει να φέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δείχνει ξεκάθαρα ότι η επιλογή Κασσελάκη κάνει μεγάλο κακό. Μην ξεχνάμε ότι μαζί με τον Κασσελάκη είναι και το καβαλημένο καλάμι Αυγέρη, και φυσικά ένας ακροαριστερός φασίστας ο Παύλος Πολάκης.

Για να έχει ο Κασσελάκης τον έλεγχο του κόμματος, όπως τον συμβούλεψαν οι Αυγέρη - Πολάκης, θα πρέπει να βγαίνουν τα στελέχη του κόμματος στα κανάλια μόνο με λίστα και όποιους θέλει το γραφείο τύπου.

Με λίγα λόγια θα πρέπει να είναι μόνο φιλικά προσκείμενοι στον Κασσελάκη, για να μην φαίνεται το χάλι που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ από την ανεπάρκεια, ανικανότητα και προκλητικότητα Κασσελάκη.

Όπως διαπίστωσε ο Κασσελάκης, «είναι διαχρονικό το πρόβλημα της εικόνας μας στα ΜΜΕ. Δεν θέλω να λογοκρίνω κανένα, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε ένα σύστημα που μετατρέπει τον πλουραλισμό σε κακοφωνία. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Να δημιουργήσουμε έναν μηχανισμό έκφρασης της οποίας διαφωνίας μέσα στα όργανα, και ενιαία έκφραση έξω, στα ΜΜΕ» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλοντας ότι «οι όποιες διαφωνίες να τίθενται σε πολιτικό επίπεδο στα όργανα», δηλαδή με λίγα λόγια όσοι βγαίνουν να λένε το παραμύθι της προπαγάνδας.

«Θα πάρω πρωτοβουλίες για την προώθηση της ενότητας και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης» εξήγησε, λέγοντας ότι «το Εκτελεστικό Γραφειο συμφώνησε ότι απαιτείται η συντονισμένη παρουσία των στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ. Για να έχουμε προς τα έξω μια ενιαία φωνή».

«Προτείνω να βγει σήμερα απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου, για τη συντονισμένη παρουσία μας στα ΜΜΕ. Για να έχουμε προς τα έξω μια ενιαία φωνή. Το Γραφείο Τύπου θα καθορίσει τα διαδικαστικά» κατέληξε, δείχνοντας την Αυγέρη που αποκλείει Σταλινικά δημοσιογράφους για να μην της κάνουν ερωτήσεις.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου