Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Συνεχίζει να προκαλεί η Αυγέρη, εκτός από Σταλινικές μεθόδους ξέρει να καλύπτει και τα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ

 


Ο βούρκος του Διαδικτύου, που συνέβαλε να σιχαθεί ο κόσμος τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα περισσότερο, είναι ένα μείζον θέμα, και ο Σκουρλέτης που άνοιξε το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Είναι πολύ σοβαρό, γιατί αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που μπορεί να εμπλέκονται με ανώνυμα προφίλ, όπως και η ΕΣΗΕΑ πρέπει να πάρει θέση, και να πιέσει να μάθουμε τα ονόματα των τρόλς.

Της Αυγέρη της χρεώνουν και δικαίως Σταλινικές και καθεστωτικές προθέσεις, είναι ένα άτομο μισητό στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλουν να το βλέπουν, όπως και στις εκπομπές που για να μιλήσει αποκλείει δημοσιογράφους, και αντί να ηρεμήσει προκαλεί συνέχεια και καθημερινά.

Θέλοντας προκλητικά να καλύψεις τα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ είπε η προκλητική Δώρα Αυγέρη και εκρπόσωπος τύπου του κόμματος :  «Οι όψιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί ύπαρξης "τρολ του ΣΥΡΙΖΑ" στο διαδίκτυο είναι για γέλια. Είναι, όμως, για κλάματα το γεγονός ότι βρήκαν πρόθυμους υποστηρικτές στο Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε να τις υιοθετήσει και να διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

To θράσος της Αυγέρη αντί να μαζευτεί και να κατεβάσει το κεφάλι μετά τις αποκαλύψεις για τα τρόλ είναι το γιατί ασχολείται το Μαξίμου, και εκεί φαίνεται η φαιδρότητα της.

«Προφανώς, για να αποφύγει το Μαξίμου την απάντηση στις καταγγελίες ότι χρησιμοποιεί στρατιά μετακλητών, με δημόσιο χρήμα, για την προπαγάνδα της ΝΔ στο διαδίκτυο», συμπληρώνει η κ. Αυγέρη, και δεν έχει τσίπα επάνω της που αντί να απολογείται λέει ότι Συριζαίικο που έχει καταδικάσει ο κόσμος της κατέβει. 

Σύμφωνα με την προκλητική Αυγέρη για να αλλάξει θέμα σε κάτι άκυρο είπε, «ο κ. Μαρινάκης, αντί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και τη μπάλα στην εξέδρα, οφείλει άμεσα να απαντήσει στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στο Ευρωκοινοβούλιο».

Και η Σταλινική εκπρόσωπος για να προκαλέσει περισσότερο καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει στην ερώτηση: «Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών δέχθηκε απειλές από βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη, όταν η ΑΔΑΕ προσπάθησε να ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές, μετά το νόμιμο αίτημα που είχε υποβάλει ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου