Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Ο Αποστολάκης ομολόγησε ότι υπάρχει εντολή φίμωσης της εσωκομματικής αντιπολίτευσης

 


Ο Ευάγγελος Αποστολάκης ομολόγησε την καθεστωτική νοοτροπία του αποφασίζουμε και διατάζουμε στο κόμμα των Κασσελάκη, Πολάκη, Αυγέρη.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσουν όπως-όπως τον ΣΥΡΙΖΑ που καταρρέει, ο Στέφανος Κασσελάκης εξέδωσε εντολή φίμωσης στα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, και αυτό δείχνει ότι δεν θα κρατήσει πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο Ευάγγελος Αποστολάκης ομολόγησε ότι αποφασίζουμε και διατάζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και σε όποιον αρέσει

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Αυτός ο έλεγχος που μπήκε τώρα στα στελέχη - πώς θα γίνονται οι εμφανίσεις των στελεχών; Γιατί προσπαθεί η Κουμουνδούρου να πει ότι "από εδώ και πέρα, προκειμένου να μαζευτεί λίγο το πράγμα και να μην βγαίνει ο καθένας να λέει ό,τι να ναι", από το γραφείο τύπου θα ελέγχονται οι εμφανίσεις».

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Κύριε Χασαπόπουλε δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρέπει να μπει μια τάξη στον τρόπο και τη σχέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τα media. Από το γραφείο τύπου θα υπάρχει ένας προγραμματισμός, ή τουλάχιστον μια κάποια κατεύθυνση, ούτως ώστε αυτοί που θα βγαίνουν στα media, το θέμα για το οποίο θα μιλούν, θα έχει σχέση με τις γνώσεις τους και με τον τομέα με τον οποίο ασχολούνται. Η κατεύθυνση του κυρίου Κασσελάκη, είναι ότι στα media βγαίνουν θέματα που έχουν σχέση με την επικαιρότητα, με τις γραμμές του κόμματος, με τις δραστηριότητες και λοιπά. Τα εσωτερικά θέματα του κόμματος, θα πρέπει να συζητούνται μέσα στα όργανα. Η κατεύθυνση αυτή είναι, γιατί όπως βλέπετε, αυτό που λέγεται ότι η πολυφωνία μετατρέπεται σε κακοφωνία, είναι πραγματικότητα. Βλέπετε ότι μέσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το κόμμα, στην προσπάθεια να υπάρξει μια ισορροπία μεταξύ των διαφόρων διαφορετικών θέσεων των στελεχών, έχουν βγει όλα στα κανάλια. Θέματα τα οποία στην ουσία συζητούνται μέσα στο κόμμα, είναι θέματα εσωτερικών διεργασιών, καταλήγουν να βγαίνουν στον αέρα. Ενώ τα ουσιαστικά θέματα για τα οποία μάχεται το κόμμα, κάνει την αντιπολίτευσή του και προσπαθεί να περάσει θέσεις και προτάσεις για τα ζητήματα που υπάρχουν, δεν εμφανίζονται».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου