Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ο πατέρας Κασσελάκη μιλάει για την ψωνάρα τον γιό του : «Mικρός, είχε ταμπέλα στο γραφείο του που έλεγε "χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού"»

 


Για τη μεγάλη νίκη του γιου του στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ηγεσία του κόμματος, μίλησε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, που το. θυμάται η ναυτιλία για τις υπεξαιρέσεις και τα δικαστήρια που αντιμετώπισε.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, είπε ξεκάθαρα ότι ο γιός του είναι ένα καβαλημένο καλάμι και αποκάλυψε πώς : «Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”. Από μικρός είχε αυτό το μεράκι», δήλωσε.

Είπε επίσης ότι  : «Τελείωσε το καλύτερο κολλέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Έχει πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του. Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ’ όλα έχει σπουδάσει σε αυτό τον τομέα, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο».

«Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network», συμπλήρωσε.

«Εμείς σεβόμαστε και τις σχέσεις των ανθρώπων και θέλω να πω ότι στην πράξη θα τα αποδείξει όλα. Όλη η στενοχώρια θα ξεπεραστεί με τα καλά αποτελέσματα, τη δουλειά κι όλα θα ξεχαστούν. Βλέπουμε θετικά και σε βάση long term», δήλωσε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου