Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Κρύβει την ανικανότητα του ο Κασσελάκης και αποφεύγει το debate με Αχτσιόγλου

 


Φοβάται ότι θα φανεί η ανεπάρκεια και ανικανότητα του να ηγηθεί κόμματος ο Κασσελάκης και δεν θέλει το debate που έχει ζητήσει η Εφη Αχτσιόγλου.

Εκεί που γελάει ο κόσμος είναι ότι αναφέρεται σε debate με τον Μητσοτάκη, για να τον ισοπεδώσει ο πρωθυπουργός της χώρας εντελώς.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα λέει για να δικαιολογηθεί και για να μην ξεφτιλιστεί τα εξής: «Debate με τον Κ. Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το "μαζί" που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία».

Stefanos Kasselakis
2 ώρες πριν

Debate με τον Κ.Μητσοτάκη.
Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι.
Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία.

1,9 χιλ.
250
133

Να γίνει ένα debate με τον Στέφανο Κασσελάκη ζήτησε η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου από τους Γραμματείς του κόμματος, όπως η ίδια έκανε γνωστό σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, με τον Κασσελάκη να κρύβεται και να προσπαθεί να το αποφύγει με κάθε τρόπο.

Αναφερόμενη στην άρνηση Κασσελάκη για δημόσιο διάλογο μεταξύ τους, η Αχτσιόγλου έγραψε στο Facebook:

Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης. Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας. Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος.

Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou
πριν από μία ώρα περίπου

Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης.

Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας.

...Δείτε περισσότερα
1.044
390
57


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου