Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Πεθάναμε στα γέλια μέχρι και η Αυλωνίτου διώχνει κόσμο απο τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Όλα τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εικόνα του νέου αρχηγού, η Αυλωνίτου του έλειπε! 

Καλοδεχούμενες δείχνουν να είναι οι αποχωρήσεις ορισμένων στελεχών στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δήλωση της Ελένης Αυλωνίτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ACTION 24, στους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού. 

Η ξεχασμένη και απο τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου είπε, οι περισσότερες από τις διχαστικές δηλώσεις των συνιστωσών οφείλονται σε «ξέσπασμα από το ΣΟΚ» για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην αρχηγία του κόμματος.



Η δήλωση της Αυλωνίτου

Άννα Λιβαθυνού: «Εσείς βλέπετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ενωμένος; Ότι όλοι μπορούν να συμπορευτούν και να πάνε μαζί στο συνέδριο;»

Ελένη Αυλωνίτου: «Πιστεύω ότι θα είναι ενωμένος. Έχουμε μόλις τελειώσει από τις εκλογές - υπάρχουν πάντα ξεσπάσματα ξέρετε, από το σοκ, την παρουσία του κυρίου Κασσελάκη που ήταν νέα για το κόμμα, οπότε υπάρχει ένα ξέσπασμα των μελών, αυτά σιγά-σιγά θα καταλαγιάσουν».

Άννα Λιβαθυνού: «Δηλαδή τις δηλώσεις του κυρίου Φίλη, τις θεωρείτε απλά ένα ξέσπασμα;»

Ελένη Αυλωνίτου: «Νομίζω επαφίεται πολύ στον νέο αρχηγό να είναι ενωτικός. Από κει και πέρα κάποιοι μετά από μια πάροδο του χρόνου δεν θα βρίσκουν τον εαυτό τους μέσα στο κόμμα, μπορούν να αποχωρήσουν. Από εκεί και πέρα, το κόμμα θα προχωρήσει ενωμένο, δεν πρέπει να υπάρχει πια αντιπολίτευση μέσα στο κόμμα, η αντιπολίτευση στην Νέα Δημοκρατία. Δεν πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση - γιατί υπήρχε αντιπολίτευση στον Αλέξη τον Τσίπρα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου