Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στις Σπέτσες Κασσελάκης - Τάιλερ θα τρέξουν στο Spetses Mini Marathon - Ρώτησαν εάν θα τρέξει και το σκυλάκι αλλά μόνο κολυμπάει



Νέο επεισόδιο στην κωμωδία "Στέφανος Κασσελάκης σε ένα πήρα τον ΣΥΡΙΖΑ"

Στις Σπέτσες βρίσκεται από την Πέμπτη ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπέθ και μάλιστα άδραξαν την ευκαιρία και δήλωσαν συμμετοχή σε αγώνα δρόμου που γίνεται στο νησί, στο πλαίσιο του Spetses Mini Marathon.

Οπως αποκάλυψε η επικεφαλής της διοργάνωσης, Μαρίνα Κουταρέλλη, μιλώντας στην εκπομπή μεσημεριανού gossip «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, συνάντησε την Πέμπτη το βράδυ στις Σπέτσες, τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος την ρώτησε εάν είναι ανοιχτές οι εγγραφές για συμμετοχή στους αγώνες δρόμου και όταν έμαθε ότι μπορεί να λάβει μέρος, αμέσως δήλωσε συμμετοχή για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, όπως και ο σύντροφος του.

«Είναι η 12η χρονιά που διοργανώνεται το Spetses Mini Marathon. Εχουν δηλώσει συμμετοχή 10.000 άτομα από 42 χώρες. Χθες το βράδυ, ενώ κάναμε τη βόλτα με τους χορηγούς, ήταν και ο Στέφανος εδώ και μας ρώτησε αν είναι ακόμα ανοιχτές οι συμμετοχές. Εμείς τους παραπέμψαμε να κάνουν τα 5 χλμ. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση», είπε η Κουταρέλη. 

Οπως είπε στην εκπομπή, ρώτησε τον κ. Κασσελάκη αν θα τρέξει και το σκυλάκι τους μαζί, ωστόσο της είπε «ότι γενικά δεν τρέχει, γιατί είναι μεγάλο σκυλάκι, αλλά κολυμπάει».

Ευτυχώς και τώρα ηρεμήσαμε!!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου