Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Αστυνομικός ερωτοτροπούσε στο περιπολικό του εν ώρα υπηρεσίας

 


Ξεφτιλίστηκε ένας αστυνομικός από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, καθώς στο TikTok διέρρευσε ένα βίντεο που τον απεικονίζει να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με μία γυναίκα, μέσα στο περιπολικό του και εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το εν λόγω κλιπ δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα την περασμένη Δευτέρα. Περίπου ένα 24ωρο αργότερα, το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Πρινς Τζορτζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες γύρω από το περιστατικό που έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές.

«Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα και επαληθευτούν τα γεγονότα, θα δημοσιεύσουμε περαιτέρω πληροφορίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση τους αστυνομικού τμήματος.

Στο επίμαχο βίντεο βλέπουμε, αρχικά, τον αστυνομικό και την άγνωστη γυναίκα να φιλιούνται έξω από το αστυνομικό όχημα, και στην συνέχεια, το ζευγάρι μπαίνει στο πίσω μέρος του περιπολικού και ο αξιωματούχος κλείνει την πόρτα.

Στο κλιπ ακούγονται φωνές παιδιών που παίζουν εκεί κοντά, αλλά και τα σχόλια μιας παρέας ανδρών που μιλούν ισπανικά. «Κοίτα! Κοίτα! Την πάει στο αμάξι!», λέει ένας από τους «θεατές», με έναν άλλον να σχολιάζει ότι «ο καραφλός μπάτσος» είναι ασυγκράτητος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου