Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Συμμορίες, κακοποιοί και νεαροί "ραλίστες" στις κόντρες στο Ribas

 


Νύχτα έντασης εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στη Βάρκιζα, έξω από το Ribas με νεαρούς να στήνουν κόντρες, και ανάμεσα σε αυτούς κάθε είδους κακοποιός.

Η αστυνομία έδωσε το «παρών», για να διαλύσει τις συμμορίες, τους κακοποιούς και κάθε είδους παραβατικό που είχε μαζευτεί στο σημείο, αλλά το ερώτημα είναι πώς επέτρεψε να μαζευτούν γιατί αποκλείεται να μην ήξερε και κάποιοι φέρουν τεράστια ευθύνη για την αστυνόμευση της περιοχής.

Όπως φάνηκε από βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, το πλήθος ήταν αρκετά μεγάλο στην Βάρκιζα ακόμα και για τα δεδομένα τέτοιων «εκδηλώσεων» που στήνονται κατά καιρούς. 

Μάλιστα δεν φαίνεται πως ήταν πρόθυμοι να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς επιστράτευσαν βεγγαλικά και καπνογόνα για να προκαλέσουν περισσότερο.

Από τις ατραξιόν της βραδιάς ήταν οι συνήθεις κόντρες και οι σούζες και οι επιδείξεις αυτοκινήτων και μηχανών. Προφανώς όλα αυτά εξαιρετικά επικίνδυνα, με τόσο κόσμο δίπλα σε μηχανές και αυτοκίνητα που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα να προκαλεί την τύχη του για κάποιο ατύχημα με σοβαρές συνέπειες.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις κόντρες έφτανε σε όλες τις γειτονιές της Βάρκιζας προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της πόλης. Έπειτα από λίγα λεπτά, και κατόπιν εορτής έκαναν την εμφάνιση τους τρεις κλούβες των ΜΑΤ οι οποίες στάθμευσαν στη Βασιλέως Κωνσταντίνου (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα), στην πλατεία της Βάρκιζας και στο Riba’s.  

Μόλις εμφανίστηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας, οι νεαροί  τράπηκαν σε φυγή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου