Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Η Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη "Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη" και γελάνε μέχρι τον βυθό της θάλασσας

 


Δεν θα μας μείνει άντερο με τον θίασο του ΣΥΡΙΖΑ που παρά την απουσία του πρωταγωνιστή Αλέξη Τσίπρα συνεχίζει να μας διασκεδάζει.

Σίγουρη ότι μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίζεται η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία σε συνέντευξή της μίλησε για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, και έκανε πολύ κόσμο να γελάει μέχρι τώρα.

Θέλοντας αλλά Τσίπρα να δείξει ότι επικρατεί η καταστροφή στην χώρα τόνισε : «η ελληνική κοινωνία μπορεί, πρέπει και δικαιούται να ζήσει καλύτερα. Αυτό το οποίο έχει εμπεδώσει ο κ. Μητσοτάκης, είναι μία κοινωνία μειωμένων, μηδενικών προσδοκιών, σε μία συνθήκη φόβου και οικονομικής ασφυξίας, όπου δεν μπορεί να σχεδιάσει κανείς κάτι καλύτερο για την επόμενη μέρα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Φυσικά και μπορώ να κερδίσω τον κ. Μητσοτάκη, αλλιώς δεν θα κατέβαινα υποψήφια» κάνοντας μέχρι να γελάνε μέχρι και τα καβούρια στα βάθη των Ωκεανών.

Τέλος, τόνισε κάτι που δεν βλέπει κανένας σε καμία συγκέντρωση παρά μόνο η ίδια «στις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που κάνουμε σε πόλεις όλη της χώρας, έρχονται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με ειλικρινή αγωνία για το αν θα υπάρξει μία προοδευτική διέξοδος στην κοινωνία, με μία κυβερνητική πρόταση που θα εμπνεύσει ξανά τους πολίτες. Η απογοήτευση έχει πάει στην άκρη και πια υπάρχει κοινή αγωνία. Αυτό σημαίνει υγιή αντανακλαστικά για να προχωρήσουμε μπροστά».

Με λίγα λόγια η Αχτσιόγλου νομίζει ότι θα εμπνεύσει ξανά τους πολίτες!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου