Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ο Ανδρουλάκης μιλάει για ευθύνες, ούτε λέξη για εμπρηστές, και επιτυχημένη εκκένωση

 


Άπειρος και ακατάλληλος για την θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρουλάκης συνεχίζει να να μην μας προκαλεί έκπληξη με τις δηλώσεις του.

Αντί να περιμένει να τελειώσει η καταστροφή που ξεκίνησε από εμπρηστές όπως αναφέρουν. αυτόπτες μάρτυρες, ο Ανδρουλάκης για να κάνει ότι υπάρχει άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την καταστροφική εικόνα που παρουσιάζουν τα πύρινα μέτωπα στη Ρόδο.

Αδιαφορώντας ο Ανδρουλάκης για την τεράστια προσπάθεια που έγινε, για την επιτυχημένη εκκένωση κάτι που πιστοποιούν με αναρτήσεις τους εκατοντάδες τουρίστες, δίνοντας εύσημα σε κράτος και πολίτες,  είπε ότι «συντελείται μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή. Από το “όλα είναι υπό έλεγχο” φτάσαμε στο σημείο να χάνονται περιουσίες, χιλιάδες τουρίστες να  απομακρύνονται από ξενοδοχειακές μονάδες και κάτοικοι να εκκενώνουν τους οικισμούς τους».

Αυτή και μόνο η δήλωση του Ανδρουλάκη, δείχνει την ανεπάρκεια σοβαρής κρίσης που έχει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ειδικά όταν μιλάει για απομάκρυνση τουριστών απο τα ξενοδοχεία τους, λές και δεν έπρεπε να απομακρυνθούν, έπρεπε να τους αφήσουν να κινδυνεύσουν.

Καταλήγοντας ο Ανδρουλάκης επισημαίνει ότι «το κράτος οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια τους και επιτέλους να ελεγχθούν πλήρως τα πύρινα μέτωπα. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και πρέπει να αποδοθούν», αδιαφορώντας ότι το κράτος εγγυήθηκε και πέτυχε με το παραπάνω την ασφάλεια τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου