Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Πακιστανοί με συντονιστή ένα ασπρομάλλη καίνε την Ρόδο

 



Σοβαρές καταγγελίες και όχι μεμονωμένες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την πραγματική αιτία πίσω από τις φωτιές που ταλαιπωρούν το ακριτικό νησί της Ρόδου.

Ροδίτης δημοσιογράφος μεταφέρει καταγγελίες, μιλώντας για αλλοδαπούς, κυρίως Πακιστανής καταγωγής, που βάσει σχεδίου βάζουν φωτιές σε διάφορα σημεία με εντολή ενός ασπρομάλλη:

«Αυτές οι καταγγελίες έχουν δημοσιευτεί μέρες τώρα. Σήμερα βγήκε είδηση ότι υπάρχουν κάποιες ανακρίσεις και κάποιες προσαγωγές. Αυτό που λένε μέσω των social media οι εθελοντές που βοηθούν την πυροσβεστική ήταν ότι κάποιοι αλλοδαποί, πακιστανικής κυρίως καταγωγής, ήταν αυτοί, που σε συντονισμό με έναν μεσήλικα άνδρα με άσπρα μαλλιά που βρισκόταν πάνω σε μία μηχανή, έβαλαν σε κάποια σημεία κάποιες φωτιές».

«Δεν είναι θεωρίες συνομωσίας», συμπλήρωσαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, μεταφέροντας νέες καταγγελίες αλλά και πλάνα με γκαζάκια που τοποθετήθηκαν από αλλοδαπούς:


Χιλιάδες οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για εμπρηστές που τις δύσκολες αυτές ώρες που το νησί περνάει κάνουν την εμφάνιση τους και βάζουν φωτιά.

Συγκεκριμένα η Εθελοντικη Ομαδα Αντιμετωπισης Καταστροφων Σαλακου  με επικεφαλής τον Παναγιώτη Εγγλέζο ανέρτησαν:

Προσοχήηηηηη

Μόλις είδαν κάτι παιδιά ένα τύπο να βάζει φωτιές 4 συνολικά κοντά στης κατασκηνώσεις τον κυνήγησαν αλλά χάθηκε στο δάσος.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμα τρία άτομα η οποίοι με μηχανάκι έβαζαν φωτιά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου