Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Βρετανός τουρίστας απάντησε σε ξεφτιλισμένο τρολ του ΣΥΡΙΖΑ με... δύο λέξεις

 


Τα τρολ ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στη χώρα καθοδηγούμενα, εδώ και ημέρες με την Κουμουνδούρου να μην κάνει τίποτα για να τους σταματήσει, δείχνοντας έτσι την άθλια ενοχή όλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με δύο λέξεις απάντησε σε γνωστό άθλιο και ξεφτιλισμένο τρολ που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ένας από τους Βρετανούς τουρίστες που έζησε την περιπέτεια της εκκένωσης από το ξενοδοχείο που παραθέριζε και ανέβασε βίντεο από την απομάκρυνση στη Ρόδο.

Ο χρήστης του Twitter με το όνομα «Jon Hughes» γνωστό ανθελληνικό τρόλ της Κουμουνδούρου, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή της εκκένωσης οικισμού στη Ρόδο λόγω της φωτιάς, έγραψε: «Jet2 πού είσαι; Καμία βοήθεια, επικοινωνία ή καθοδήγηση. Έπρεπε να περπατήσω τέσσερα μίλια στη ζέστη σε χωματόδρομους με καπνό και στάχτη με ένα παιδί 5 ετών. Χωρίς υπάρχοντα». Και τότε το γνωστό ξεφτιλισμένο ανθελληνικό τρολ του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να χυδαιολογήσει εναντίον της Ελλάδας.

Το χυδαίο και κατά επάγγελμα ξεφτιθλισμένο τρολ που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο: «Αποφάσισες να πας διακοπές σε μια τριτοκοσμική χώρα που έχει το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από Covid στην Ευρώπη. Τρένα τρακάρουν και η ευθύνη ξεπλένεται από τα τηλεοπτικά μέσα. Είναι μια χώρα που απασχολεί περισσότερους αστυνομικούς και ιερείς παρά πυροσβέστες, γιατρούς ή νοσοκόμους. Τι νόμιζες ότι θα γινόταν;».

Τότε ο Βρετανός τουρίστας τού έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση, μέσα σε δύο λέξεις: «Άντε γ...ου».



Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Βρετανός τουρίστας, που έχει πάνω από 2,3 εκατ. προβολές, ξεπερνώντας τα 2.200 retweets μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο Twitter για τη φωτιά στη Ρόδο, που καίει από την Τρίτη (18/7) μέχρι σήμερα και έγινε πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας λόγω των τουριστών που ήταν στο νησί. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου