Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Διαμαρτυρία της Ακρίτα γιατί δεν αφήνουν τον Τσίπρα να ξεφτιλιστεί στο debate

 


Δεν είναι σύμφωνη η Έλενα Ακρίτα για την αναβολή του debate των πολιτικών αρχηγών, και το εκφράζει έντονα σε ανάρτηση της.

Η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο Facebook υποστηρίζει πως το εθνικό πένθος αποτελεί «πρόσχημα» για την αναβολή της συζήτησης και αφήνει υπαινιγμούς για τις συνθήκες του ναυαγίου στην Πύλο.

Η Ακρίτα θέλει όπως φαίνεται να ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά ο Τσίπρας, να γίνει εκτενή αναφορά για την νέα προδοσία του στην Ροδόπη, και για το τι έχει συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας. Όπως και για το νέο σώου αλλά Μάτι που έδωσε στην Καλαμάτα για την ναυτική τραγωδία, με το ίδιο ύφος στο πρόσωπο και το γνωστό κατέβασμα των φρυδιών, κάνοντας μάλιστα τον ειδήμονα στα καράβια.

Επειδή όπως φαίνεται την τρώει.................«Το τριήμερο πένθος ήταν το πρόσχημα για να αναβληθεί το ντιμπέιτ. Μια πολιτική αναμετρηση δεν είναι γλέντι και χαρά, νταούλια και βιολιά και δεν είχε κανένα λόγο να αναβληθεί. Εκτός αν κάποιοι φοβούνται κάτι. Κάποια αποκάλυψη ή καταγγελία και χρειάζονται περισσότερο χρόνο να το διαχειριστούν επικοινωνιακά. Αλλιώς, ποτέ και πουθενά ένα εθνικό πένθος δεν αποκλείει ένα προεκλογικό, πολιτικό ντιμπέιτ» γράφει χαρακτηριστικά.

Το τριήμερο πένθος ήταν το πρόσχημα για να αναβληθεί το ντιμπέιτ. Μια πολιτική αναμετρηση δεν είναι γλέντι και χαρά, νταούλια και βιολιά και δεν είχε κανένα λόγο να αναβληθεί.
Εκτός αν κάποιοι φοβούνται κάτι. Κάποια αποκάλυψη ή καταγγελία και χρειάζονται περισσότερο χρόνο να το διαχειριστούν επικοινωνιακά. Αλλιώς, ποτέ και πουθενά ένα εθνικό πένθος δεν αποκλείει ένα προεκλογικό, πολιτικό ντιμπέιτ.

4,9 χιλ.
16
209


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου