Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Χυδαιότητα της Συριζαίας Κατριβάνου προς την Ν.Δ. : Εσείς του πνίξατε


 

Δεν έχουν τέλος οι αθλιότητες και οι χυδαιότητες των ακροαριστερών βουλευτών, και υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα μήπως ξεφύγει πίσω το θέμα της προδοσίας της Ροδόπης.

Την κυβέρνηση της ΝΔ κατηγόρησε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου για το ναυάγιο στην Πύλο, και έδειξε το πόσο χυδαία κινούνται στον ΣΥΡΙΖΑ

Η συντονίστρια του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που είναι επιλεκτικά ευαίσθητη,  ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό σταθμό One με την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Ιωάννα Γκελεστάθη για το θέμα του πολύνεκρου ναυαγίου.

Η αθλιότητα και χυδαιότητα της Κατριβάνου : «Εσείς τους πνίξατε τους ανθρώπους, με τις αποτροπές», προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ιωάννας Γκελεστάθη. «Δεν σας επιτρέπω να το λέτε αυτό για την Ελλάδα, τις λιμενικές αρχές και την ελληνική κυβέρνηση. Ντροπή σας, εάν είστε Ελληνίδα και λέτε αυτά τα πράγματα, σας τα επιστρέφω» απάντησε, οργισμένη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η χυδαία Βασιλική Κατριβάνου επέμεινε, επικαλούμενη τα πλάνα που έδειξαν οι New York Times. «Εσείς διασύρετε την Ελλάδα διεθνώς με τα pushbacks. Το γράφει και η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Και το βασικότερο δεν είναι ότι διασύρετε την Ελλάδα και τρώμε πρόστιμα, αλλά ότι πνίγονται οι άνθρωποι», υποστήριξε χωρίς να ντρέπεται.

«Τελικά, είστε εθνική εξαίρεση», της απάντησε η Ιωάννα Γκελεστάθη για να την τελειώσει.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου