Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Το ακροαριστερό νούμερο Φίλης επικαλείται ανθέλληνα Ιάσονα και λέει ότι φταίει το Λιμενικό

 


Κάποια στιγμή η Ελλάδα πρέπει να τελειώνει με αυτά τα ακροαριστερά προκλητικά νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ, να μπούν στην αφάνεια και να ξεβρωμίσει η χώρα από τις αθλιότητες τους.

Μετά την προκλητικότητα του Νίκου Φίλη για την Θράκη μιλώντας για τουρκική μειονότητα, θέμα που δεν έχει κλείσει ακόμα, τώρα κατηγορεί το Λιμενικό για το ναυάγιο αφού επικαλείται ο φαιδρός δήθεν μαρτυρίες για επιχείρηση pushback που προκάλεσε το πολύνεκρο ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου. 

Μάλιστα για να επιβεβαιώσει το φαιδρό νούμερο τα μυθεύματα που λέει, επικαλέστηκε τον Ιάσονα Αποστολόπουλο, τον αθνέλληνα που κατηγορεί με κάθε ευκαιρία την Ελλάδα για το μεταναστευτικό. 

Ο φαιδρός ακροαριστερός Νίκος Φίλης προσπαθεί να εργαλειοποιήσει το τραγικό ναυάγιο και ανέφερε ότι υπάρχουν καταγγελίες ότι το σκάφος του Λιμενικού έριξε σχοινιά προκειμένου να τραβήξει το αλιευτικό και να αποτρέψει την είσοδό του σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

Το να επικαλείται ένας ανθέλληνας και ακροαριστερό νούμερο, τα όσα λέει ένας άλλος ανθέλληνας και ακροαριστερό νούμερο καταλαβαίνετε πόσο σοβαρότητα και αλήθεια έχουν, και μόνο σκοπό έχουν να διασύρουν και να σπιλώσουν την Ελλάδα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου