Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ακροαριστεροί φασίστες σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ έσπασαν περίπτερο της Ν.Δ.


 

Δύο συλλαλητήρια ακροαριστερών διοργανώθηκαν στην Πάτρα , με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, και όχι κατά των διακινητών και ΜΚΟ που εμπλέκονται σε αυτό το εμπόριο ψυχών, αλλά κατά αυτών που βοήθησαν.

Στο πρώτο με αφετηρία την πλατεία Γεωργίου μετείχαν κόμματα της Αριστεράς, της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς με λίγα λόγια της ακροαριστεράς, αντιρατσιστικές οργανώσεις και αντιεξουσιαστές, ενώ το δεύτερο διοργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο Πατρών με τη συμμετοχή και του Δήμου. «Να μην αφήσουμε η αλληλεγγύη να ναυαγήσει», ήταν ένα από τα κύρια συνθήματα των διαδηλωτών.

Ακροαριστεροί φασίστες σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο προκάλεσαν φθορές σε υπαίθριο περίπτερο διανομής προεκλογικού υλικού της Νέας Δημοκρατίας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούσαν σε απόσταση, χωρίς να επέμβουν.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Άγνωστοι επιτέθηκαν στο περίπτερο της ΝΔ στην Πάτρα καταστρέφοντάς το και φτάνοντας στο σημείο να χτυπήσουν εθελοντές του κόμματος στο πρόσωπο. Θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη των επικίνδυνων τραμπούκων από όλα τα κόμματα. 

Δεν τους φοβόμαστε. 

Δεν πτοούμαστε. 

Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τους επικίνδυνους φασίστες και οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις 25 Ιουνίου» 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου