Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ανδρουλάκης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ και ξεφτιλίστηκε κάνοντας τον Τσίπρα - Ψέμα, απάτη και πολιτική ανεπάρκεια

 


Εμμονικός ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, παρασύρει με την ανικανότητα και την ανεπάρκεια του το ΠΑΣΟΚ χαμηλότερα, και δεν αξίζει σε αυτό το κόμμα με αυτή την ιστορία του τέτοιος αρχηγός.

Ο Ανδρουλάκης εμφανίστηκε κάνοντας τον Τσίπρα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με την Σία Κοσιώνη, το βράδυ της Πέμπτης.

Αντί να δείξει την διαφορά του ΠΑΣΟΚ απο τον ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε να κατηγορεί λέγοντας ψέματα και πλασάροντας fake news, την κυβέρνηση της ΝΔ για εκτροχιασμό των δημοσιονομικών της χώρας, και ανέφερε σε μιά μεπρδεμένη ρητορική πως «μείον 7% οι πραγματικοί μισθοί και ακούω σήμερα εδώ, από τον ΣΚΑΪ, στο πρωινό, δημοσιογράφο να λέει πως ''δεν έχουν μειωθεί οι μισθοί και αυτό απάντησε η κάλπη''. Δεν απαντάει η κάλπη τίποτα. Ούτε αθωώνει η κάλπη τον κ. Καραμανλή, ούτε αθωώνει η κάλπη αυτά που συνέβησαν στο Αρκαλοχώρι με τους σεισμόπληκτους, ούτε αθωώνει η κάλπη ότι πάμε σε περιπέτειες δημοσιονομικές με επιλογή του κ. Μητσοτάκη».

Χωρίς ίχνος αλήθειας ο Ανδρουλάκης είπε «Θέλω να πω πως η Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει τεράστιο δημοσιοοικονομικό πρόβλημα στη χώρα», με τη Σία Κοσιώνη να υπογραμμίζει πως «πάντως, πάει για επενδυτική βαθμίδα η χώρα», κάτι που δεν άφησε αναπάντητο ο Ανδρουλάκης με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί με την ανεπάρκεια του και να βάλει όπως ο Τσίπρας με τα ΜΜΕ.

Ν.Α.: Θέλετε να σας πω κάτι; Τα ίδια λέγατε και με τον Καραμανλή, το λέω για όλα τα media.

Σ.Κ.: Τα λέγαμε για τον Καραμανλή;

Ν.Α.: Δεν μιλάω προσωπικά σε εσάς, μιλάω για όλα τα media.

Σ.Κ.: Όχι. Τι; Κάτι σας έχει πιάσει με τα media τώρα.

Ν.Α.: Που λέγανε «θωρακισμένη η ελληνική οικονομία», κέρδισε τις εκλογές του 2007 και σε δύο χρόνια είχαμε μνημόνιο.

Σ.Κ.: Μα αυτά τα έλεγε ο Παπαθανασίου, δεν τα έλεγαν τα media, κύριε Ανδρουλάκη.

Ν.Α.: Τα αναπαρήγαγαν.

Σ.Κ.: Ε, τι; Δεν θα αναπαράξουμε τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών; Τι είναι αυτό που λέτε;

Ν.Α.: Και όταν έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι η χώρα πάει στα βράχια, έλεγαν «μην ακούτε τα πράσινα παπαγαλάκια». Εγώ λοιπόν λέω σήμερα με ευθύτητα στον ελληνικό λαό πως σέβομαι τους φόρους σας, όραμά μου είναι ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος και δίκαιη φορολόγηση, διότι τα χρέη που συσσωρεύει ο Μητσοτάκης είναι χρέη ξανά για τις επόμενες γενιές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου