Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Έγκλημα της νταντάς που πέρασε με το 3χρονο παιδάκι την Κηφισίας εκτός διάβασης


 

Ο εισαγγελέας, αφότου ενημερώθηκε για την κατάσταση υγείας του ανηλίκου, ζήτησε να γίνει σύλληψη του 35χρονου οδηγού.  Σημειώνεται πως το παιδί είναι στο νοσοκομείο Παίδων και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς βγάζει αρκετό αίμα από το αυτί του.

Διώκεται για την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια, και θα έπρεπε να έχει συλληφθεί και η ηλικιωμένη που πέρασε την Κηφισίας εκτός διάβασης, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή της μικρής, την δικιά της και του οδηγού.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται η 3χρονη η οποία τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας το πρωί της Πέμπτης (31/5) όταν παρασύρθηκε από μηχανή ενώ ήταν μαζί με την νταντά της, που εγκλημάτισε αφού ανεύθυνα πέρασε την λεωφόρο εκτός διάβασης.

Το κορίτσι, όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (2/6) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, δίνει «μάχη» για τη ζωή του ενώ η οικογένειά του περνά ώρες αγωνίες.

Το τραγικό ατύχημα συνέβη στις 09:15 χθες το πρωί λίγο μετά το Χαλάνδρι. Η ηλικιωμένη νταντά κρατώντας από το χέρι το τρίχρονο κοριτσάκι αποφάσισε να διασχίσει τη λεωφόρο Κηφισίας, από σημείου όπου δεν υπάρχει ούτε διάβαση, ούτε φανάρι. 

Αφού ήταν τυχερές και πέρασαν το ρεύμα της καθόδου, επιχείρησαν το ίδιο και το ρεύμα της ανόδου.

Η ηλικιωμένη μαζί με το 3χρονο κοριτσάκι βρισκόνταν στο διάζωμα με σκοπό να διασχίσουν και να περάσουν απέναντι και ένα διερχόμενο μηχανάκι τις έριξε κάτω.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου