Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Τα ναυάγια που μάζεψε ο Τσίπρας θέλουν να επιστρέψει και μαζεύουν υπογραφές

 



Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να έφυγε αλλά έχει μαζέψει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ κάθε καρυδιάς καρύδι που έμεινε στο κόμμα και μάλιστα προκαλεί.

Μία από τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος που πήρε πρωτοβουλία κατά της παραίτησης Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και το δήλωσε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκινά συλλογή υπογραφών για να μεταπείσει τον Τσίπρα και να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιώντας πως αλλιώς θα τους φάει το μαύρο φίδι! 

«Αναλαμβάνω πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών για να πείσουμε τον πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα να είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος αναλογιζόμενος το καλό και το μέλλον του τόπου», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση, φανερά αγχωμένος για το πολιτικό μέλλον του ίδιου, αφού τον είχε μαζέψει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε δεύτερη ανάρτηση σημειώνει τα εξής: «...όσοι μπορείτε αναλάβετε πρωτοβουλίες , να αλλάξει γνώμη και να είναι , ξανά υποψήφιος , με τον Αλέξη , αλλιώς μαύρο φίδι..»

Με λίγα λόγια το έργο θα έχει πολλά επεισόδια και θα προσφέρει πολύ γέλιο.

Απόστολος Γκλέτσος
18 ώρες πριν

...όσοι μπορείτε αναλάβετε πρωτοβουλίες , να αλλάξει γνώμη και να είναι , ξανά υποψήφιος , με τον Αλέξη , αλλιώς μαύρο φίδι......


Απόστολος Γκλέτσος
17 ώρες πριν

....αναλαμβάνω πρωτοβουλία , συγκέντρωσης υπογραφών , για να πείσουμε , τον πρόεδρο , Αλέξη Τσιπρα , να ναι ξανά υποψήφιος , πρόεδρος , αναλογιζομενος το καλο και το μέλλον , του τόπου ,.......











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου