Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Τι ξεχώρισε από το χθεσινό debate εκτός της Παναγίας της Γκέισας της Βελοπουλοκρατούσας

 



Η υποτιθέμενη κρίσιμη αντιπαράθεση στο state-of-the-art στούντιο της ΕΡΤ εξελίχθηκε μονότονα, προβλέψιμα και νυσταλέα.

Πρώτο και κυριότερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, η διαφορά του Μητσοτάκη με τους υπόλοιπους, γιατί έχει και την γνωστική και την νοητική ικανότητα και τα κότσια να απαντήσει ευθέως & σωστά στο ερώτημα, χωρίς να κάνει επιθέσεις που μπορούσε να κάνει εύκολα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο μοναδικός που απαντούσε στις ερωτήσεις εμπεριστατωμένα αντίθετα από τους υπόλοιπους που ήταν τρεις λαλούν και δύο χορεύουν.

Ο Σρόιτερ που ξεφτίλισε και ξεγύμνωσε το πρόγραμμα απάτη του Τσίπρα με την ερώτηση: Μέχρι και οι ταβέρνες δίνουν αναλυτικό λογαριασμό, ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν δίνει για το πρόγραμμα του.

Τσιπρας: Είναι κοστολογημένο και ρεαλιστικό.

Σρόιτερ: Ναι, τα ίδια λέγατε και το 2015.

Ράνια Τζίμα σε Τσίπρα: Γιατί ρίξατε ξύλο στους συνταξιούχους που αδικήσατε;

Τσίπρας: Η μνημονιακή πολιτική επί ΣΥΡΙΖΑ είχε μέγιστη κοινωνική συναίνεση. Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή.

Σρόιτερ: "Κύριε Ανδρουλάκη είστε αρχηγός κόμματος και ακόμα δεν θέλετε να συναντηθείτε με τον πρωθυπουργό της χώρας...αλήθεια γιατί; Καλός άνθρωπος φαίνεται"

Τα ελληνικά του Νίκου Ανδρουλάκη -«τον διευθύνων σύμβουλο».

Το μακιγιάζ του προέδρου Βελόπουλου, τόσο διακριτικό που λές και τον είχαν χτίσει, για να δείχνει νεότερος, και φυσικά η φωτογραφία της Παναγίας της Γκέισας της Βελοπουλοκρατούσας, όπως και τις Παναγίας της Ινδιάνας δείχνοντας την γελοιότητα του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης για ακόμα μία φορά.




Ο Βαρουφάκης που εάν την πέσουν οι Τούρκοι σε ελληνική βραχονησίδα αυτός θα γίνει τηλεφωνητής.

Η ακλόνητη βεβαιότητα του, τελειωμένου πολιτικά Αλέξη Τσίπρα, ότι είχε επαναφέρει την 13η σύνταξη επί των ημερών του στη διακυβέρνηση της χώρας, κάτι που δεν είχε κάνει αλλά έδωσε επίδομα την τελευταία χρονιά., εμπαίζοντας τους συνταξιούχους που τον άκουγαν.

Και φυσικά η μικροψυχία τους τίποτα που θέλει να γίνει κάτι Ανδρουλάκη, που δεν χαιρέτησε ούτε τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου