Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Μία ημέρα πριν πάει ο πρωθυπουργός στην Μυτιλήνη ακροαριστεροί βανδάλισαν το περίπτερο της Ν.Δ.

 



Ακροαριστερά φασιστικά στοιχεία που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι αντιεξουσιαστές, βανδάλισαν με μπογιές το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, έξω από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί, γράφοντας υβριστικά συνθήματα για τον πρωθυπουργό σε τοίχους της πόλης.

Αυτή η ενέργεια είναι ξεκάθαρη και έγινε από συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην ακροαριστερά, που έχουν απογοητευθεί μετά την εμφάνιση του Αλέξης Τσίπρα στο χθεσινό debate, που δεν είχε λόγια για να δικαιολογήσει το πρόγραμμα απάτη του κόμματος.

Με ανακοίνωση της η τοπική οργάνωση του κόμματος καταδικάζει το γεγονός και αναφέρει:

«Χθες το βράδυ, μετά τη θριαμβευτική νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης και ενόψει της αυριανής επίσκεψης του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του κόμματος μας, το οποίο βρίσκεται στην προκυμαία της πόλης μας. Πρέπει να γνωρίζουν καλά ότι αυτές οι πράξεις κανέναν δεν φοβίζουν και κανέναν δεν πτοούν.

Όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι τους τραμπούκους, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο».

Εκτός του βανδαλισμού στο εκλογικό περίπτερο, γράφτηκαν σε κεντρικά σημεία της Μυτιλήνης υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου, τη Μυτιλήνη θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου