Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Αθώος τελεσίδικα ο Γ. Τσακοπιάκος -«Τέλος στο κυνήγι μαγισσών που στήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ»

 


Άλλη μία προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να σπιλώσει ανθρώπους πήγε κουβά!!

Ανακοίνωση για την αθώωση του Γιάννη Τσακοπιάκου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, Γιάννη Τζανάκη και Παναγιώτη Σταθουλόπουλου, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού, κάνοντας λόγο για «κυνήγι μαγισσών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την πανηγυρική αθώωση του Προέδρου της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ, Γιάννη Τσακοπιάκου, και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, Γιάννη Τζανάκη και Παναγιώτη Σταθουλόπουλου, αποφάσισε την Τρίτη 16 Μαΐου το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, έπειτα από δικαστικό αγώνα που ξεπέρασε τους έξι μήνες και έφτασε τον αριθμό -ρεκόρ- των 14 συνεδριάσεων!

Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε για δεύτερη φορά και τελεσίδικα πλέον, υπέρ της αθώωσής τους για την υπόθεση ''αμαρτωλό Ταμείο Αλληλοβοηθείας'', παρά την…. ασυνήθιστη έφεση εισαγγελέα στην πρωτόδικη απόφαση, βάζοντας τέλος στο ''κυνήγι μαγισσών'', που τεχνηέντως στήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και συντηρήθηκε όλα αυτά τα χρόνια!

»Οι τόνοι λάσπης και τα δίχως τέλος ψέματα που εκτοξεύτηκαν μπορεί να έσυραν έντιμα και αξιοπρεπή διοικητικά και συνδικαλιστικά στελέχη του ΥΠ.ΠΟ.Α μέχρι τα δικαστήρια για να υπερασπιστούν την αθωότητά τους, όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ήταν αρκετά για να εξυπηρετηθεί το σενάριο επιστημονικής φαντασίας, που έστησαν οι δολοπλόκοι με κύριο σκοπό να πλήξουν τον άνθρωπο ''στόχο'' τους, Γιάννη Τσακοπιάκο, και μέσω αυτού δεκάδες εργαζόμενους.

Ο αγώνας όλων όσοι στοχοποιήθηκαν συνεχίζεται, με σύμμαχο την εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία στο τέλος θα δώσει στους σκευωρούς την απάντηση που τους ταιριάζει!», καταλήγει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου