Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ο Τσίπρας θέλει να παίξει με την Ελλάδα κάνοντας «Κυβέρνηση απελπισμένων»

 


Απελπισμένος ο Αλέξης Τσίπρας και αγχωμένος για την επόμενη μέρα, προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά όπως να΄ναι εργαλειοποιώντας τον εύκολο Ανδρουλάκη, προσπαθώντας να τον πιέσει για μια κυβέρνηση όπως να΄ναι ,για να διαλευκάνει δήθεν τις υποκλοπές, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα θέμα που αφορούν την πορεία της χώρας.

Το σχέδιο του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα σε μια προσπάθεια απελπισίας προσπαθεί να «στριμώξει» τόσο τον Νίκο Ανδρουλάκη όσο και τα υπόλοιπα κόμματα στο σχηματισμό μιας κυβέρνησης δήθεν «ειδικού σκοπού» που θα μπορούσε να δικαιολογήσει και το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας κυβέρνησης απελπισμένων.

Για να πείσει τους υπόλοιπους, προτείνει το σχηματισμό μια βραχυχρόνιας κυβέρνησης ειδικού σκοπού που θα έχει ως αντικείμενο της σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τις παρακολουθήσεις, χωρίς να διευκρινίζει εάν θα περιλαμβάνει και τις παρακολουθήσεις της δικιάς του κυβέρνησης. Μια κυβέρνηση με συγκεκριμένο δήθεν ρόλο και ποιος νοιάζεται για τα υπόλοιπα που χρειάζεται η χώρα.

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει ο Τσίπρας, είναι εάν θα διερευνηθούν και οι καταγγελίες και των δικών του στελεχών σε βάρος του, που αφορούν παράνομες παρακολουθήσεις από τον ίδιο τον Τσίπρα.

Ο Τσίπρας τρέμει τις εκλογές, όπως τρέμει περισσότερο και τις δεύτερες, δεν θέλει να γίνουν οι δεύτερες εκλογές, γιατί ο ίδιος βρεθεί μπροστά σε εξελίξεις μέσα από μια 5η συνεχόμενη ήττα και είναι βέβαιη η απομάκρυνση του από την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ εκτός και εάν όπως λέει ο ίδιος το διαλύσει το κόμμα για να μείνει αρχηγός στο διασπασμένο κομμάτι.

«Κυβέρνηση απελπισμένων» χαρακτήρισε το συγκεκριμένο σχέδιο, που ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίσθηκε και δημοσίως να δηλώνει ότι δεν το αποκλείει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επί της ουσίας αυτό θα είναι. Μόνο που στις μέρες που διανύει η χώρα και εν όψει των πολιτικών εξελίξεων, απελπισμένος ίσως να μην είναι μόνο ο Τσίπρας, αλλά και ο Ανδρουλάκης που όπως δείχνουν τα πράγματα θα τελειώσει και του ίδιου η πολιτική καριέρα ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου