Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ο Τσίπρας που τον ελέγχουν για μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει βιντεάκια με θράσος

 


Υπενθυμίζουμε ότι μετά την τελεσίδικη καταδίκη Νίκου Παππά, γίνεται αυτή την στιγμή ξεχωριστή έρευνα για όσα ανέφερε στην κατάθεσή της η γραμματέας του Χρήστου Καλογριτσα περί χρημάτων που έφευγαν από τον επιχειρηματία προς τον ΣΥΡΙΖΑ σε τσάντες.

Την έρευνα ζήτησε η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Συγκεκριμένα ζήτησε να διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης του Ειδικού Δικαστηρίου στην εισαγγελία προκειμένου να ερευνηθούν αυτές οι καταγγελίες αυτοτελώς.

Ένα δήθεν περιστατικό που του συνέβη το Σάββατο στον Βόλο διηγήθηκε μέσω Tik Tok, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, και το έκανε με θράσος όταν έχει κάνει τον Αλί Μπαμπά και ελέγχεται για μαύρο χρήμα.

Όταν δήθεν ένας νεαρός τον πλησίασε, λέγοντας του ότι δεν θέλει να ψηφίσει τον πρωθυπουργό, αλλά δεν είχε πεισθεί, για να ψηφίσει τον κ. Τσίπρα, τότε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του απάντησε πως "ακομα και τον Αλί Μπαμπά να ψηφίσεις καλό είναι. Τουλάχιστον αυτός είχε μόνο 40 κλέφτες".

Επαναλαμβάνουμε αυτός που η εισαγγελία ελέγχει τον ίδιο και το κόμμα του για μαύρο χρήμα!!! ΑΥΤΟΣ!!

 


Το βίντεο όμως που ανάρτησε ο απατεώνας, δεν είχε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς τον έκραξαν στα σχόλια, λέγοντας διάφορα για το κατά πόσον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιόπιστος ή κατάλληλος για τη θέση την οποία θέλει να ξαναπάρει, και απλά λέει ψέματα συνέχεια και στήνει δήθεν διαλόγους που γυρνάνε σε βάρος του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου