Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Μηνύσεις και εξώδικα Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ για τις Γερμανικές αποζημιώσεις


 

Μηνύσεις και εξώδικα για τη στάση που επέδειξαν Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων έχει κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου που κάνει για ακόμα μία φορά ξεφτίλα τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα που έσπευσαν να καταγγείλουν την κυβέρνηση ότι προτίθεται να αφήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπενθύμισε πως η ίδια το 2017 υπέβαλε μήνυση κατά της τότε πολιτικής ηγεσίας, ενώ το 2018 είχε αποστείλει εξώδικο στον Αλέξη Τσίπρα εγκαλώντας τον για τη στάση του στο ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Μάλιστα ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε να επαναφέρει το θέμα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του 2019, γεγονός που ουσιαστικά αναδεικνύει την υποκριτική στάση του ιδίου και του κόμματος του.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ με υποκρισία εξέδωσε μια ανακοίνωσή καταγγέλλοντας την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ως κυβέρνηση προώθησε ενεργά την ιστορική αυτή απαίτηση, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για Έκθεση-Πόρισμα Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής (17/4/2019) και είναι το μόνο κόμμα που ρητά την περιέλαβε στο κυβερνητικό του πρόγραμμα (παρ. 8.1.11 του κεφαλαίου για την εξωτερική πολιτική) τονίζοντας ότι θα πρέπει να εκπονηθεί εθνική στρατηγική σε αυτήν τη βάση».

Η ημερομηνία που επισήμως αναφέρει στην ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αφού όντως η Έκθεση – Πόρισμα πήγε στη Βουλή δύο μήνες πριν τις Ευρωεκλογές του 2019. Ουσιαστικά συνολικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την υποκριτική του στάση, όλων μέσα στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα που προσπαθούν για ακόμα μία φορά να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό.

Ο Αλέξης Τσίπρας που συναντήθηκε με τον Ολαφ Σόλτς πριν από έναν περίπου μήνα δεν ανέφερε τίποτε σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις παρότι γνωστοποίησε πως παρουσίασε το πρόγραμμά του για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα. Πρόγραμμα που όπως υποστηρίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει δήθεν τις γερμανικές αποζημιώσεις… εξαπατώντας για ακόμα μία φορά τους Έλληνες και δείχνοντας πόσο μεγάλος απατεώνας παραμένει ο Τσίπρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου