Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Ο Τσίπρας είπε για Βαρουφάκη "δεν κάνω συναντήσεις στα κρυφά" και κανένας δεν τον πίστεψε γελώντας μαζί του


Ο επαγγελματίας απατεώνας και ψεύτης Αλέξης Τσίπρας, διέψευσε  ότι είχε μυστική συνάντηση στη βίλα του στο Σούνιο που νοικιάζει μόνο 500€, με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, όπως αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Απογευματινή».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε αν συνάντησε τον κ. Βαρουφάκη. «Ναι και πιάσαμε το Μάη...», απάντησε, χαμογελώντας, δείχνοντας ένοχος ότι συναντήθηκε αλλά ποιός τον πιστεύει τώρα.

Πρόσθεσε επίσης για να παραπλανήσει από την συνάντηση τους την βίλα με το προκλητικό ψεύτικο ενοίκιο : «Αναφέρθηκα σε μεθόδους Τραμπ, τα fake news. Βγάζει ο κ. Κουρτάκης, το αναπαράγουν διάφοροι παπαγάλοι. Κατανοώ τη δυσκολία που έχει ο κ. Μητσοτάκης, έχασε τον κ. Σόιμπλε, επομένως καταφεύγει στο φάντασμα Βαρουφάκη. Αυτόν τον ξαφνικό έρωτα Μητσοτάκη-Βαρουφάκη δεν μπορώ να τον κατανοήσω», είπε.

«Εγώ δεν κάνω συναντήσεις στα κρυφά. Αυτές οι συναντήσεις, αν γίνουν, θα γίνουν φανερά. Η απλή αναλογική κατά πάσα βεβαιότητα θα βγάλει κυβέρνηση. Δεν μπορούμε να πάμε στη λογική της χαλαρής ψήφου», πρόσθεσε, κάνοντας τον κόσμο που τον ξέρει για απατεώνα και ψεύτη να γελάει για ακόμα μία φορά μαζί του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Απογευματινής» για συνάντηση Τσίπρα-Βαρουφάκη στο Σούνιο που δεν μπορεί να διαψευστεί :

«Αν ήταν Πρωταπριλιά, δεν θα το πιστεύαμε, αλλά, επειδή χθες ήταν Πρωτομαγιά, έχουμε σοβαρούς λόγους να μην εκτιμήσουμε ως αστείες τις πληροφορίες που εμφάνιζαν τον επικεφαλής του κόμματος ΜέΡΑ25, Γ. Βαρουφάκη, να επισκέπτεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα, στην εξοχική κατοικία του τελευταίου στο Σούνιο, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά τις σχέσεις των δύο κομμάτων προς τις εθνικές εκλογές. Υπό το πρίσμα και της ανάγκης, αμφότερων, να διασκεδάσουν τις πολλές αρνητικές εντυπώσεις που προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έδωσε μεγάλη διάσταση στις θέσεις του Γ. Βαρουφάκη για την επιστροφή στη δραχμή διά της προώθησης του περίφημου νομισματικού σχεδίου "Δήμητρα". Εντός της ημέρας είναι βέβαιο πως οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα αισθανθούν την ανάγκη να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν πως ανάμεσά τους υπήρξε μυστική συνάντηση στο Σούνιο, με σκοπό την άρση των παρεξηγήσεων που προκάλεσε στις σχέσεις τους η ΝΔ, με το να διογκώνει την προοπτική της συνεργασίας τους με αρνητικό πρόσημο και στη βάση σεναρίων περί κλεισίματος των τραπεζών και επιστροφής στη δραχμή».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου